Meteo

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Tennis 09 Σεπτεμβρίου 2009


photo : Caroline Wozniacki (Denmark)

Σήμερα ολοκληρώνονται τα προημιτελικά στο US Open και τα παιχνίδια δυσκολεύουν , δύο παιχνίδια ανδρών και δύο γυναικών έχει σήμερα το πρόγραμμα καθώς και από δύο παιχνίδια στα διπλά ανδρών και γυναικών. Πιο συγκεκριμένα θα γίνουν :
Ανδρες
Djokovic-Verdasco 3-2 (Monte Carlo, clay 6-2,4-6,6-3)
Federer-Soderling 11-0 (Madrid Masters, clay 6-1,7-5), (Roland Garros, clay 6-1,7-6,6-4), (Wimbledon, grass 6-4,7-6,7-6)
Είναι λογικά φαβορί και ο Νολε και ο Φεντερερ αλλά σε αρκετά χαμηλές αποδόσεις βεβαια. Αυτό που θα τολμήσω είναι να ζητήσω ένα σετ από τα αουτσάιντερ που μπορεί να συμβεί.
Γυναίκες
Wickmayer-K.Bondarenko 1-2 (Rogers Cup Toronto, hard 7-6.6-2)
Oudin-Wozniacki 0-0
Η Oudin έδειξε ότι αξίζει το σεβασμό όλων και θεωρώ πολύ χαμηλή την απόδοση της Wozniacki η οποία δεν είναι ιδιαίτερα σταθερή στο τουρνουά .Θα ποντάρω και εδώ Lay 2-0 Wozniacki , κάτι που θα αποφύγω στο άλλο παιχνίδι το οποίο είναι ανοικτό σε όλα τα αποτελέσματα.
Διπλά Ανδρών (Ημιτελικά)
Bryan/Bryan -Dlouhy/Paes 3-0
Bhupathi/Knowles -Mirnyi/Ram 2-2
Τα διπλά ήταν ανέκαθεν δύσκολα σε πρόβλεψη, λογικά οι δίδυμοι Bryan θα κερδίσουν έστω και δύσκολα, ενώ το άλλο πιθανότατα θα πάει σε τρία σετ.
Διπλά Γυναικών (Προημιτελικά)
Black/Huber -Vives/Sanchez 5-0
Yan/Zheng- Williams/Williams 1-1
Απίστευτη προϊστορία για το Νο1 του ταμπλό τις Black/Huber και μάλιστα οι τρεις νίκες είναι φέτος, αυτό όμως που πρέπει να σχολιαστεί ιδιαίτερα είναι ότι οι Ισπανίδες έχουν κερδίσει φέτος στα διπλά έξι τουρνουά και έχουν χάσει αλλα δυο στον τελικό από τις αντίπαλες τους. Αυτό για μένα είναι αρκετό ώστε να κάνω lay τις Black/Huber εξαρχής στο 1.33 και να περιμένω να ανέβει η απόδοσή τους για επιτυχές trading. Στο άλλο ζευγάρι είναι αδύνατο να χάσουν οι αδελφές Williams και η απόδοση τους 1.15 θα συνδυαστεί σε παρολί με τη νίκη του Djokovic.
Αρα τα πονταρίσματα μου συνοπτικά :
  • Lay 3-0 Djokovic
  • Lay 3-0 Federer
  • Multiple Djokovic/ Williams-Williams
  • Lay 2-0 Wozniacki
  • Lay Black/Huber

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου