Meteo

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Tέννις, Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2008

Καλημέρα. Για να δούμε τα σημερινά.
ΖΑΓΚΡΕΜΠ:
Πρώτος γύρος:
ΖΟΒΚΟ-ΧΑΝΕΣΚΟΥ 0-4 (0-1)
ΜΑΤΙΕ-ΚΑΡΑΝΟΥΣΙΤΣ 0-0
Δεύτερος γύρος:
ΣΕΡΡΑ-ΤΣΙΛΙΤΣ 0-0
ΚΟΡΟΛΕΦ-ΒΕΙΤΣ 0-0
ΤΡΟΙΤΣΚΙ-ΛΙΟΥΜΠΙΤΣΙΤΣ 1-2 (0-2)

Οι Ζόβκο , Καρανούσιτς είχαν προκριθεί στον β γύρο πέρσι ενώ ο Λιούμπιτσιτς έχασε πέρσι στον τελικό από τον Σταχόβσκι. Οι Τρόιτσκι,Τσίλιτς είχαν αποκλειστεί σε αυτό το στάδιο πέρσι.

Συμπέρασμα: Λογικά ο Χανέσκου θα ξεπεράσει το εμπόδιο του Ζόβκο αλλά η απόδοση είναι μικρή. Ο Καρανούσιτς είναι παίκτης που εξειδικεύεται στο χώμα αλλά ο Ματιέ είναι πάντα ερωτηματικό. Πολλές φορές παρατάει παιχνίδια. Αν δεν το κάνει σίγουρα έχει την πρώτη τύχη . Νο μπετ καλύτερα. ο Τσίλιτς είναι πολύ φορμαρισμένος παίκτης αλλά και εδώ η απόδοση είναι μικρή και ο Σερρά υπό συνθήκες μπορεί να φανεί επικίνδυνος. θα εμπιστευτώ τον Κορόλεφ και με προβληματίζει ο Λιούμπιτσιτς καθώς προιστορία σε αναμετρήσεις και τουρνουά είναι υπέρ του . Δεν πήγε άσχημα στο αυστραλιανό όπεν αλλά ακόμα δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ. Νο μπετ ίσως.

ΓΙΟΧΑΝΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ:
Πρώτος γύρος:
Ντε Σονάκ-Γκρανογέρς 0-0
Βαν ντερ Μέρβ-Μπέκερ 0-0
Δεύτερος γύρος:
Γκαρσία Λόπες-Μάγερ 0-0
Παγδατής-Κλάασεν 0-0
Ζιλ-Ντε Βεστ 0-0
Γκρέουλ-Φερρέρ 0-0

Ο Γκρανογέρς είχε προκριθεί στο δεύτερο γύρο του τουρνουά του Ζάγκρεμπ πέρσι.

Συμπέρασμα: Ο Μπέκερ έρχεται έχοντας κατακτήσει το τρόπαιο στο Heilbronn (challenger)την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν ξέρω όμως αν θα κάνει ένα απλό πέρασμα πριν πάει λογικά για την σειρά των τουρνουά των ΗΠΑ. Θα εμπιστευτώ τον Ντε Βεστ ο οποίος παίζει στην χώρα του με ένα βατό αντίπαλο ενώ λογικά Φερρέρ, Παγδατής περνάνε.

ΒΙΝΙΑ ΝΤΕΛ ΜΑΡ:
ΜΟΝΤΑΝΙΕΣ-ΚΟΥΕΒΑΣ 1-0 (1-0)
ΣΤΑΡΑΤΣΕ-ΜΟΝΑΚΟ 1-2 (1-2)
ΧΙΜΕΝΟ ΤΡΑΒΕΡ-ΚΑΠΝΤΕΒΙΛ 1-1 (1-1)
ΦΕΡ. ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ-ΜΑΞ.ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ 0-0

Οι Μοντανιές, Κουέβας έφτασαν πέρσι ως τα ημιτελικά , ο Μόνακο έως τον τελικό ενώ ο Φερνάντο Γκονζάλες κατέκτησε το τρόπαιο.

Συμπέρασμα: Μικρό προβάδισμα για τον Μοντανιές αλλά δεν πρόκειται να ποντάρω τίποτα. θα εμπιστευτώ τον Μόνακο αλλά μάλλον δεν θα ασχοληθώ με τα άλλα δύο.

Καλή επιτυχία

1 σχόλιο:

FRAN ZENN είπε...

ΧΑΝΕΣΚΟΥ,ΜΟΝΑΚΟ ΠΕΡΑΣΑΝ. Ο ΚΟΡΟΛΕΦ ΕΧΑΣΕ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΣΕΤΣ. Ο ΝΤΕ ΒΕΣΤ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου