Meteo

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Τελικός στην Costa

Τελικός για το τουρνουά της Costa Do Sauipe με αντιπαλους τον Ισπανό Ferrero no22 στην παγκόσμια κατάταξη και τον Πολωνό Kubot no56 (photo).
Ο Ισπανός αναμφισβήτητα είναι ένα από τα μεγαλύτερο ονόματα του ανδρικού tennis με μεγάλη καριέρα και επιτυχίες κυρίως σε χωμάτινα τουρνουά. Έχει κατακτήσει 12 τίτλους (9 στο χώμα) με μεγαλύτερη την κατάκτηση του Roland Garros το 2003. Είναι από τους λίγους εν ενεργεία τεννίστες που έχουν περάσει από το no1 της παγκόσμιας κατάταξης (08.09.2003). Φέτος δεν ξεκίνησε καλά την χρονιά.Έχασε στον πρώτο γύρο του Australian Open αλλά στην Costa Do Sauipe έχει παίξει πολύ καλά κερδίζοντας τους Schwank,Massu,Berlocq και Mello έχοντας χάσει μόλις ένα σετ από τον Massu. Πάντως αν εξαιρέσει κανείς τον Schwank οι υπόλοιποι μάλλον βατοί αντίπαλοι θεωρούνταν για το επίπεδο του . Στην Costa έχει ξαναφτάσει στον τελικό το 2007 όπου έχασε από τον Αργεντινό Canas.
Ο Πολωνός έχει φτάσει στον τελικό έχοντας αποκλείσει τους Hernandez, Fognini, Montanes και Andreev οι οποίοι είναι πολύ καλοί παίκτες στο χώμα. Το ίδιο καλά τα έχει καταφέρει και στο διπλό όπου μαζί με τον Αυστριακό Marach πρόκειται να παίξουν και εκεί στον τελικό. Ακριβώς το ίδιο που είχε συμβεί και στο Βελιγράδι πέρσι όπου είχε ξαναπαίξει στον τελικό του μονού - είχε χάσει από τον Djokovic προβάλλοντας μεγάλη αντίσταση - και έπειτα κέρδισε τον τίτλο στο διπλό πάλι μαζί με τον Marach. H πορεία του φέτος είναι αξιοπρόσεκτη καθώς έφτασε έως τα προημιτελικά του τουρνουά στην Doha χάνοντας στο τάι μπρέικ του τρίτου σετ από τον Troicki , ως τον τέταρτο γύρο του Australian Open όπου έχασε από τον Djokovic και ως τον δεύτερο γύρο του Santiago όπου έχασε από τον Granollers.
Οι δύο παίκτες δεν έχουν ξαναπαίξει αντίπαλοι . Πιστεύω και εύχομαι ο Πολωνός να παλέψει το παιχνίδι μέχρι τέλους και να κατακτήσει τουλάχιστον ένα σετ. Φυσικά υπάρχει ο κίνδυνος να είναι κουρασμένος από τα πολλά παιχνίδια.

Lay Lukasz Kubot 2-0
Απόδοση : 2,20 (Betfair)
Ποντάρισμα:30 ευρώ
Επιθυμητό κέρδος: 23,78 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Τρέχουσα κάβα: 1133,99 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου