Meteo

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Πάλι ένα σετ θέλουμε

Συνέχεια του πρώτου γύρου για το τουρνουά στο Indian Wells όπου η Λετονή Sevastova θα αναμετρηθεί με την Ισπανίδα LLagostera Vives.
Όλες οι στοιχηματικές εταιρείες εμφανίζουν ως φαβορί την Λετονή μετά την εξαιρετική της εμφάνιση στο Monterey του Mexico όπου έφτασε έως τα ημιτελικά και έχασε από την μετέπειτα νικήτρια του τουρνουά Pavlyuchenkova. Η Ισπανίδα αντίθετα δεν έχει παίξει πολύ φέτος, όμως για να φτάσει εώς τον πρώτο γύρο αναγκάστηκε να παίξει προκριματικά όπου επικράτησε των Rodina και Tanasugarn οπότε λογικά έχει προσαρμοστεί στην επιφάνεια του τουρνουά.
Το τουρνουά γίνεται σε σκληρή επιφάνεια και θεωρητικά μπορεί να πει κανείς οτι αυτό δεν ευνοεί μία Ισπανίδα οι οποίες όλοι θεωρούν οτι ευνοούνται από τις αργές επιφάνειες. Παρόλα αυτά πέρσι η Vives έσπευσε να αποστομώσει τους υποστηρικτές αυτών των θεωριών με την περσινή πορεία της έως τον τέταρτο γύρο όπου απέκλεισε καλές αθλήτριες. Με την ελπίδα η Λετονή να είναι και λίγο κουρασμένη από την προσπάθεια της την προηγούμενη εβδομάδα θα ποντάρω στην κατάκτηση ενός σετ από την Ισπανίδα

Ώρα έναρξης: 21.00

Anastasija Sevastova-Nuria Llagostera Vives
Lay Sevastova 2-0
Απόδοση : 2.38 (Betfair)
Ποντάρισμα:29.73 ευρώ
Επιθυμητό κέρδος: 20.67 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Σημερινή κάβα: 1047,86 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου