Meteo

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2008


Ποδόσφαιρο,βόλλευ,μπάσκετ,χάντμπολ και νταρτς έχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Επειδή δεν χρειάζεται να αναφέρουμε όλα τα ματς λογικά στο χάντμπολ η Κροατία εύκολα ή δύσκολα θα περάσει στον τελικό αλλά η απόδοση της με αφήνει αδιάφορο. Το ζουμί έχει το άλλο ματς στο οποίο μου φαίνεται μικρή η απόδοση της Γαλλίας με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Δανία. Πιστεύω και εύχομαι να γίνει ντέρμπι έτσι ώστε το 1,5 της Γαλλίας να ανέβει και να το δώσω κάπου ισόποσα. Το παιχνίδι ξεκινά στις 18.30

Στο μπάσκετ το πρόγραμμα είναι δύσκολο, ίσως αξίζει το διπλό του Ερυθρού Αστέρα με τη Μπόσνα αλλά με προβληματίζει γιατί η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη. Εδώ έπεσε ξύλο πριν τον αγώνα Ντέλιτς-Τζόκοβιτς στο τέννις μεταξύ Σέρβων και Βόσνιων. Ίσως και το διπλό της Βιλλερμπάν μέσα στην έδρα της Ορτέζ αν και τελευταία η Ορτέζ έχει ανέβει αγωνιστικά.

Στο βόλλευ ξεκινά το κύπελλο με τα ματς, Πάο-Φοίνικα Σύρου,Πάτρας -Μίλωνα,Ηρακλή-Λαμίας και Ολυμπιακού-Άρη. Το πιο αμφίρροπο ματς είναι το Ηρακλής-Λαμία αλλά πιστεύω οτι εύκολα ή δύσκολα τα φαβορί θα περάσουν στα ημιτελικά.

Σήμερα ξεκινάει και ένα νέο τουρνουά στα νταρτς το Players Championship 2009 με τα ματς του πρώτου γύρου από τις 15.00 μέχρι τα ξημερώματα. Από τα ματς του πρώτου γύρου πιθανή νίκη βλέπω -πέραν των φαβορί Τέιλορ και Μπάρνεβελντ-και του Γουέιντ . Στα υπόλοιπα θα ποντάρω μάλλον υπέρ κάποιου αουτσάιντερ που θα προηγείται .

Στο ποδόσφαιρο ακόμα δεν έχω αποφασίσει για κάτι. Αν δω τίποτα θα το γράψω γύρω στις 18.00 . Καλή επιτυχία

5 σχόλια:

stathis είπε...

Solidarity to Vasilije Gligorijevic, who is jailed by the Skopje Regime for "anti-Macedonian" behavior. Fascism is in frond of us.

http://www.facebook.com/group.php?gid=58862184399&ref=mf

http://vardaraxios.wordpress.com/

http://kafedaki.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
ZORIAN

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΕΙ Η ΓΑΛΛΙΑ..ΛΙΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΑΛΛΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡ

FRAN ZENN είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ. ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ. ΜΑΛΛΟΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΑΤΕΣ

FRAN ZENN είπε...

ΠΕΡΑΣΑΝ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΚΑΙ ΓΟΥΕΙΝΤ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΛΕΙ, ΕΧΑΣΕ Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου