Meteo

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Πρόγραμμα Πέμπτης


Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετά παιχνίδια από διάφορα σπορ. Στην Κροατία έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες το παγκόσμιο πρωτάθλημα χάντμπολ. Πληροφορίες για το τουρνουά μπορεί να βρει κανείς εδώ www.ihf.info/front_content.php?idcatart=2040.

Γενικά έχω παρατηρήσει οτι στο χάντμπολ αξίζει κανείς να κάνει lay σε κάποια φαβορί τα οποία περίπου στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου είναι πίσω στο σκορ με σκοπό βέβαια το ποντάρισμα να κλείσει ισόποσα.Παιχνίδι στο οποίο είναι πιθανόν να προκύψει δυνατότητα trading είναι κατ αρχήν το παιχνίδι των Σκοπίων με την Ρωσία. Οι Σκοπιανοί δεν έχουν κακή ομάδα έχουν παλέψει όλα τα παιχνίδια -ακόμα και αυτό με τους Γερμανούς το παλέψανε μέχρι και τα μέσα του β ημιχρόνου αλλά οι διαιτητές κάπου τους συγκράτησαν και τελικά το παράτησαν. Ταυτόχρονα έχουν συμπαράσταση από την κερκίδα-Κροατία γαρ- ενώ οι Ρώσοι δεν είναι καμιά υπερομάδα και περνάνε και με την ισοπαλία. Η απόδοση που δίνεται στους Ρώσους είναι περίπου στο 1,42 και μου φαίνεται μικρή. Μπορεί να κάνω lay από την αρχή και να κοιτάξω να το δώσω γύρω στο 1,90-2 αν πάει βέβαια. Οι Σκοπιανοί με νίκη περνάνε στην επόμενη φάση οπότε φαντάζομαι οτι θα τα δώσουν όλα. Ένα δεύτερο παιχνίδι που αξίζει θεωρώ να το έχουμε υπόψη για lay είναι το παιχνίδι της Δανίας με την Νορβηγία. Και οι δύο ομάδες έχουν προκριθεί για τον επόμενο γύρο αλλά το παιχνίδι είναι σημαντικό γιατί τα αποτελέσματα μεταφέρονται . Εν τούτοις πιστεύω οτι μια ισοπαλία μπορεί να ευχαριστήσει και τις δύο οπότε το 1,59 της Δανίας μου φαίνεται μικρό.

Στο μπάσκετ πιθανή έκπληξη μπορεί να συμβεί στο Γρανάδα-Ρεάλ. Οι γηπεδούχοι σε 8 παιχνίδια έχουν χάσει μόνο μια φορά στην έδρα τους ενώ η Ρεάλ εκτός χάνει-κερδίζει εναλλάξ. Αν συνεχίσει το ίδιο βιολί είναι η σειρά να χάσει. Εμένα μου αρκεί να ανέβει η απόδοση από το 1,31 που είναι τώρα περίπου στο 1,9.

Μικρή μου φαίνεται και η απόδοση του Ορλάντο με την Βοστώνη στο 1,55 περίπου. Και οι δύο ομάδες είναι φορμαρισμένες και δεν αποκλείεται το ματς να κριθεί στα τελευταία σουτ. Μόλις γίνει έστω και στιγμιαία φαβορί η Βοστώνη καλύφθηκα ισόποσα.

Τα ματς των κυπέλλων στο ποδόσφαιρο δεν είναι το φόρτε μου οπότε μάλλον δεν θα ασχοληθώ. Αργότερα θα ανεβεί άρθρο για τα ματς του τέννις που θα γίνουν ξημερώματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου