Meteo

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

NBA Today 05/01

Επιστροφή μετά από κενό δύο ημερών στις προτάσεις με πέντε παιχνιδια να διεξαγονται σήμερα.
Miami- San Antonio
Οι Spurs έχουν ένα σερί 8 νίκες σε 9 παιχνίδια από τότε που επέστρεψε ο Parker και παίζουν πλήρεις. Συμπτωματικά στο παιχνίδι με το Miami στην έδρα των Spurs ειχε τραυματιστεί o Parker κατι που βοηθησε το Miami στο να πάρει μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 99-83. Σήμερα σίγουρα θα θέλουν εκδίκηση οι Spurs που κατεβαίνουν πλήρεις. Το Miami χρειάστηκε παράταση για να κερδίσει το New Jersey και ο Wade ηταν συγκλονιστικός και πάλι αν και χρειάστηκε να λάβει ιατρική φροντίδα εξαιτίας ενος χτυπηματος στο γόνατο. Θα στηρίξω τον πλουραλισμό του San Antonio για τη νίκη εν αναμονή του handicap και του over/under που δεν έχει καθοριστεί ακόμα.
New Jersey- Sacramento
Άλλη μια καλή εκτός έδρας εμφάνιση για το New Jersey που εχασε στην παράταση από το Miami χωρίς μάλιστα τον πρώτο σκόρερ D. Harris (23.7p, 6.6 reb) ο οποίος θα λείψει και σήμερα. Μοιραία το βάρος πέφτει στον Vince Carter ο οποιος έχει και πάλι πολύ καλή χρονια (22.4π, 4.8ρ, 4.4 ασ). Η νίκη θα είναι δύσκολη απέναντι στο Sacramento που με την επιστροφή του πρωτου σκόρερ Martin εχασε στις λεπτομέρειες από την Indiana πρόσφατα και έχει χρυση ευκαιρία για την έκπληξη. Πιστεύω ότι έχει πιθανότητες το Sacramento ακόμα και για νίκη, κρίνοντας από την απόδοση για την νίκη στο New Jersey (1.5) λογικά το handicap θα βγει γύρω στο 5.5 υπέρ του Sacramento το οποίο θα παρω.
Milwaukee-Toronto
Το Toronto έπαιξε δύο συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς τον βασικό πλειμεικερ Calderon (13.1p, 8.7as) αλλά και τον δεύτερο σκόρερ Jermaine O'Neal (14.0p, 7.3reb) , τα κέρδισε και τα δύο και μάλιστα απέναντι σε θεωρητικά καλύτερες ομάδες (Houston, Orlando). Με αυτό το momentum πάει για την τρίτη σερί νίκη στην δυνατή έδρα του Milwaukee που στον προηγούμενο αγώνα έχασε εκτός από τη Charlotte χωρίς καλή απόδοση αλλά και χωρίς τον σεντερ Andrew Bogut (11.5p, 10.5reb). Η απουσία αυτή ίσως στοιχίσει κόντρα στον φορμαρισμένο Chris Bosh αλλά θα στηρίξω το Milwaukee για αλλη μια φορα.
Denver-Indiana
Δυο φύσει επιθετικές ομάδες με μεσο όρο πόντων πάνω από 105 εκαστη , απειλούν το οβερ που είναι στο 220.5 πόντοι. Το Denver είναι πολύ δυνατό (12-4 νίκες) και λογικά έχει τον πρώτο λόγο. Η απόδοση (1.25) δε μου αρέσει αφού η Indiana παλεύει ολα τα παιχνίδια, ενω το handicap 8.5 για την Indiana έχει πολλές πιθανότητες αλλα δε θα ειναι στις επιλογές μου. Θα επέλεγα το over αλλά είναι πιστεύω πολύ ψηλό, οπότε το αφήνω.
Utah-Golden State
Στο Golden State περιμένουν τις επιστροφές των Maggette και Wright μήπως και κάνουν νίκη εκτός εδρας, όπου είναι απογοητευτικοί με μόλις 4-18 φετινό ρεκόρ, αντίθετα οι Jazz θα περιμένουν τουλάχιστον ένα μήνα ακόμα τον πρώτο σκόρερ Karlos Boozer που κανει αρθροσκόπηση. Οι δυο ομάδες σκοράρουν αρκετά, αλλα το οβερ/αντερ είναι στο 218.5 και αυτό ψηλο. Ούτε εδώ θα επιλέξω κάτι.
Εν αναμονή των handicap σε Miami, New Jersey και Milwaukee θα επιλέξω:
  • San Antonio win (medium bet)
  • Milwaukee win (medium bet)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου