Meteo

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Τέννις,20/2/2009 (α΄ μέρος)


Λόγω φόρτου εργασίας αύριο το πρωί ξεκινάω από σήμερα να γράφω κάποια πράγματα.

DUBAI:
S.WILLIAMS-V.WILLIAMS 10-9 (6-6)
KANEPI-RAZZANO 2-3 (2-2)

Θα ποντάρω σίγουρα την Venus. Μπορεί να κάνω λάθος τελικά αλλά το ένστικτο μου λέει οτι η Serena θα της παραχωρήσει τον τελικό και μάλλον και το τρόπαιο. Στο άλλο παιχνίδι προτιμώ τη Γαλλίδα αν και πιστεύω οτι μάλλον θα πάει σε τρία σετς.

MARSEILLE:
DJOKOVIC-ZVEREV 1-0 (1-0)
TSONGA-F.LOPEZ 1-0 (0-0)
YOUZHNY-LLODRA 3-2 (1-1)
BENNETEAU-SIMON 1-2 (0-1)

Εδώ πάλι μου έχει κολλήσει στο μυαλό ο Youzhny. Έστω και δύσκολα δεν πιστεύω να περάσουν 3 Γάλλοι δεδομένου οτι θα περάσει ένας από τον εμφύλιο και ο Tsonga είναι το φαβορί με τον Lopez. Πάντως θα απέχω από το παιχνίδι του Tsonga ως συνήθως αλλά και του Djokovic ενώ μάλλον ο εμφύλιος κλίνει προς την πλευρά του Simon ο οποίος έχει εξαιρετική προιστορία στη Marseille.

BOGOTA:
ZEC PESKIRIC-GALLOVITS 1-0 (1-0)
DULKO-JOHANSSON 0-0
OLARU-MAYR 0-0
MARTINEZ SANCHEZ-JOZAMI 1-0 (1-0)

H εκπληκτική Zec Peskiric που απέκλεισε την Pennetta βρίσκει μία αντίπαλο την οποία την έχει κερδίσει κατά το παρελθόν. Θεωρείται outsider . Εγώ θα την ποντάρω και ας χάσω. Βέβαια αν φτάσει σε τιμές (odds) της τάξης του 1,6-1,7 θα κλείσω το ποντάρισμα μου ισόποσα.
Θα απέχω από το παιχνίδι της Dulko αν και πιστεύω οτι θα βρει τον τρόπο να κερδίσει. Κατά την προσωπική μου άποψη η Olaru είναι καλυτερη παίκτρια. Θα την ποντάρω και αυτή αφού δίνεται ως outsider και ας χάσω. Πάλι θα κλείσω το ποντάρισμα αν φτάσει σε τιμές γύρω στο 1,5-1,60. Τέλος no bet το παιχνίδι Martinez-Jozami. Η πρώτη έχει κερδίσει στο παρελθόν αλλά η δεύτερη έφτασε πέρσι ως στα ημιτελικά.
Για τα υπόλοιπα θα γράψω κάποια γνώμη προς το μεσημέρι

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στις γυναίκες σκεφτόμαστε ακριβώς το ίδιο Θέμη! Για τους άντρες δεν έχω κοιτάξει ακόμη και θα τα πούμε αργότερα! Όσο για τη φώτο που έβαλε ο joker, αν η λεζάντα από κάτω σημαίνει ότι ζητάει το κορίτσι ένα "long jump" να της στείλω τη διεύθυνση να πεταχτεί μια βόλτα απ'το σπίτι μου!!!
zorian

FRAN ZENN είπε...

Πέρασε η Ρατζανό αέρας αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να είμαι πάνω από τον υπολογιστή και την έκλεισα στο 1,44. Κρίμα.Την φωτογραφία εγώ την έβαλα . Δείχνει χαριτωμένη όντως.

jmarkog είπε...

Venus e??? kalh epityxia 8a kanw lay 2-0 th Serena pou dinei kai o Giannhs ;)

FRAN ZENN είπε...

ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΚΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. 1,40 ΝΑ ΠΑΕΙ Η VENUS ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΩ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ.

jmarkog είπε...

kerdise h Venus, bravo Themi, plhrw8hkame oloi!!!

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου