Meteo

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Τέννις,22/2/2009

Καλημέρα. Οι σημερινές προιστορίες:
TSONGA-LLODRA 0-0
MONACO-ROBREDO 1-1 (1-1)
RODDICK-STEPANEK 4-1 (2-1)
DULKO-MARTINEZ SANCHEZ 0-0

Στους άνδρες οι 3 απο τους 6 εχουν πάρει τίτλο φέτος , Robredo,Tsonga,Stepanek. Οι 4 απο τους εξι φιναλιστ παίζουν εντός έδρας,Monaco,Tsonga,LLodra,Roddick.

O Roddick έχασε την προηγούμενη εβδομάδα απο τον Stepanek. Πιστεύω οτι δεν θα ξαναχάσει και κάτι μου λεει οτι θα κερδίσει και 2-0.

Στο Buenos Aires ο Monaco έχει κατακτήσει το τουρνουά το 2007. Παιζει εντός έδρας έχει κερδισει το φαβορί -Nalbandian-με ανατροπή και ο Ισπανος έχει παίξει πολλά παιχνίδια τελευταία . Η διαίσθηση μου λέει οτι θα κερδίσει ο Αργεντινός μάλλον σε τρίσετο.

Στην Marseille στους ημιτελικούς έσπασαν και τα δύο φαβορί . Θα πάει η νίκη πάλι σε outsider?Το παιχνίδι μπορεί να πάει σε TB αλλα ακόμα κι έτσι πόσα θα πάρει ο Llodra? Αυτή την στιγμή στο τουρνουά εχει ρεκόρ 5-0 (έλεος 2 με τον Youzhny που μου τσάκισαν τα νεύρα) και ο Tsonga 2-1 . Εγώ πιστεύω οτι θα κερδίσει ο Tsonga αλλά μπορεί να πάει και αυτό στα τρια sets. Μπορεί να μοιραστούν απο ενα TB.

Τέλος στις γυναίκες σε προημιτελικά/ ημιτελικά έχουν έρθει όλα τα φαβορί. Μήπως σπάσει ο τελικός? Πάντως η Dulko έχει πάει καλά απο τον Ιανουάριο και δικαιούται να κλείσει το δίμηνο εδώ που έχει φτάσει με τον τίτλο.

Μάλλον θα κινηθώ μονο στο live betting εκτός ίσως από το παιχνίδι του Roddick.

Καλή επιτυχία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου