Meteo

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Παρασκευή 13/3/2009


Καλημέρα. Πλούσιο το πρόγραμμα των αγώνων σήμερα. Τέννις,ποδόσφαιρο,μπάσκετ ακόμα και βόλλευ δίνουν πάρα πολλές επιλογές για στοιχηματισμό. Φυσικά είναι αδύνατον να ποντάρει κανείς από το πρωί μέχρι το βράδυ γι αυτό ας κάνουμε μία γρήγορη ανασκόπηση με κάποια ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Ας ξεκινήσουμε από τα σημερινά παιχνίδια του tennis.
ΑΝΔΡΕΣ:
ANDERSON-BERRER 0-0
RUSSELL-GARCIA LOPEZ 2-1 (2-0)
YOUZHNY-TROICKI 0-0
PHAU-KENDRICK 1-2 (1-2)
ISNER-C. ROCHUS 0-0
MASSU-SCHWANK 0-0
DENT-JUNQUEIRA 0-0
ODESNIK-SWEETING 2-0 (2-0)
VASSALLO-DE VOEST 0-0
HERNANDEZ-HAAS 0-1 (0-0)
QUERREY-CANAS 2-0 (2-0) 2009 Delray Beach 76 64
CHELA-SEPPI 1-0 (1-0)
WIDOM-NAVARRO 0-0
HANESCU-CHARDY 1-0 (0-0)
REYNOLDS-FOGNINI 0-0
KOELLERER-ZVEREV 0-0

Με έντονα γράμματα οι παίκτες που πέρσι είχαν φτάσει τουλάχιστον στον β γύρο. Θα εμπιστευτώ για άλλη μια φορά τον De Voest o oποίος παίζει με τον χωματά Vassallo Arguello. Ελπίζω να με δικαιώσει πάλι. Μου αρέσει η απόδοση του Isner αν και ο Rochus τα έχει πάει αρκετά καλά στα αμερικάνικα courts . O Αμερικανός μπορεί να σπάσει το αδύναμο service του Βέλγου αρκεί το δικό του service να παραμείνει σε υψηλά επίπεδα. Πιστεύω οτι και ο Odesnik θα τα καταφέρει για τρίτη φορά να νικήσει τον Sweeting.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ:
SAFINA-PIRONKOVA 1-0 (1-0)
GOVORTSOVA-PENG 0-0
A.BONDARENKO-VAIDISOVA 0-1 (0-0)
CRAYBAS-MEDINA 0-3 (0-0)
BARTOLI-PEER 1-5 (0-4)
MAKAROVA-CHAKVETADZE 1-1 (1-0)
CIRSTEA-VESNINA 0-0
SHVEDOVA-AZARENKA 0-1 (0-1)
ZVONAREVA-CHAN 0-0
KVITOVA-BENESOVA 1-0 (1-0) 2009 Hobart 75 61
MAURESMO-GROENEFELD 4-0 (2-0)
LI-SCHNYDER 2-2 (1-2)
WOZNIACKI-BACSINSZKY 1-0 (1-0)
RAZZANO-KANEPI 4-2 (3-2) 2009 Dubai 61 62
SUAREZ NAVARRO-GLATCH 0-0
U.RADWANSKA-KUZNETSOVA 0-0

Το πρόγραμμα στις γυναίκες είναι πιο ενδιαφέρον. Νομίζω οτι η Peer μπορεί τουλάχιστον να πάρει ένα set από την Bartoli. Θα ποντάρω lay Bartoli 2-0. Επίσης πιστεύω οτι θα κερδίσει η Medina Garrigues η οποία πέρσι έφτασε έως τον τέταρτο γύρο . Μου φαίνεται αρκετά καλή η τιμή της Razzano η οποία κέρδισε άνετα φέτος την Kanepi. Πιστεύω οτι θα τα καταφέρει και η Vesnina η οποία βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Σκέφτομαι να ποντάρω lay A. Bondarenko 2-0 αν το βρω σε απόδοση γύρω στο 2,50. η Vaidisova πήγε πολύ καλά με την Krajicek και πιστεύω οτι μπορεί τουλάχιστον να πάρει ένα set. Τέλος πιστεύω οτι θα κερδίσει η Kvitova την Benesova όπως έκανε και τον Ιανουάριο.

Στο ποδόσφαιρο πάλι όπως κάθε Παρασκευή θα ποντάρω υπέρ του over στον πρώτο αγώνα που θα μπει γκολ στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας αρκεί όμως η απόδοση να φτάσει μετά το γκολ τουλάχιστον στο 1,50-1,55 και να έχει μπει βέβαια στο πρώτο ημίχρονο. Στα υπόλοιπα παιχνίδια θα ποντάρω κάτι live.

Στο μπάσκετ εξετάζω την περίπτωση να ποντάρω υπέρ Orthez η οποία προσπαθεί να ξεφύγει από τις θέσεις του υποβιβασμού και αγωνίζεται με την Rouen η οποία βρίσκεται και υτή χαμηλά στη βαθμολογία.

Τέλος προσφέρεται για στοιχηματισμό το παιχνίδι Jastrzebski-Olsztyn για το πολωνικό πρωτάθλημα του voleyball και σκέφτομαι την περίπτωση πονταρίσματος στην Jastrzebski.
Καλή επιτυχία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία Θέμη! Εγώ έχω επιλέξει Hanescu, C.Rochus από τους άντρες και Makarova, Schnyder από τις γυναίκες. Σκεφτόμουν να παίξω και Craybas αλλά τώρα που διάβασα ότι έφτασε ως τον 4ο γύρο πέρυσι θα την αφήσω. Τον Βέλγο θα τον προτιμήσω τελικά αν κι εσύ τον κοντράρεις, γιατί πιστεύω ότι είναι σε φόρμα. Για την Ελβετή τι λες; Δεν έχει και πολλά παιχνίδια φέτος...
zorian

FRAN ZENN είπε...

ΡΙΣΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΝΙΝΤΕΡ. Η ΛΙ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Η ΣΝΙΝΤΕΡ ΔΕΝ ΠΟΛΥΠΑΙΖΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.Η ΛΙ ΣΕ ΔΥΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΙΑΝ ΓΟΥΕΛΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΕΤΑΡΤΟ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ.Η ΣΝΙΝΤΕΡ ΣΕ 4 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΓΥΡΟ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ. ΕΓΩ Ή ΘΑ ΕΠΑΙΖΑ ΛΙ Ή ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΟΝΤΡΑΡΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΛΕΞΩ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΡΙΩΝ ΣΕΤ. ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΡΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΙΣ 2 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ.ΤΟΝ ΡΟΧΟΥΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΛΕΦ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ.ΣΕΡΒΙΣ 80-100 ΜΙΛΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΥΣΤΟΧΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ Ο ΑΙΣΝΕΡ ΚΥΡΙΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟΥ. ΑΝ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΒ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ. ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΕΡΣΙ ΣΤΟ ΙΝΤΙΑΝ ΓΟΥΕΛΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΣΤΟ Β ΓΥΡΟ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ QUERREY -ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΣΤΥΛ ΠΑΙΚΤΗ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΡΟΧΟΥΣ ΠΗΓΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ DELRAY BEACH ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ QUERREY ΓΙΑΤΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ENΩ ΣΤΟ ΜΕΜΦΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ Ο FISH ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΙΝ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΝΕΣΚΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΙΒΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΣΑΡΝΤΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΛΥ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ. ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΣΝΕΡ ΣΤΙΣ 5 ΓΕΝΑΡΗ -ΟΚ- ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΕΧΑΣΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΦΙΣ,ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ -2 ΦΟΡΕΣ-ΤΣΟΝΓΚΑ,ΓΚΑΣΚΕ. ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΧΑΝΕΣΚΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΑΡΩ.Η ΜΑΚΑΡΟΒΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ. ΑΥΤΑ . ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΣΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΤΕΝΝΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου