Meteo

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

Tennis,25/3/2009


Δυστυχώς ο χρόνος μου είναι ελάχιστος σήμερα και δεν προλαβαίνω να γράψω τις σημερινές προιστορίες. Ελπίζω αν προλάβει να τις γράψει ο Joker. Η πρώτη μου επιλογή θα είναι στο παιχνίδι του Μάρκου Παγδατή με τον Λετονό Έρνεστς Γκουλμπίς. Ο Κύπριος επανήρθε φέτος στα γήπεδα μετά από το πρόβλημα του τραυματισμού που τον είχε ταλαιπωρήσει το 2008 κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση στο Αυστραλιανό Όπεν και κάποιες ικανοποιητικές εμφανίσεις σε αμερικάνικα τουρνουά. Η τελευταία του εμφάνιση ήταν για το Davis Cup όπου νικησε τον φορμαρισμένο Πορτογάλλο Ζιλ και τον συμπατριώτη του με αξιοπρεπείς εμφανίσεις φέτος Ματσάδο και τους δύο χωρίς να χάσει set. Ο Λετονός Γκουλμπίς αποτελεί μεγάλο ταλέντο με αξιοπρεπές servιce game και δυναμικό παιχνίδι αλλά κάπου δεν έχει την συγκέντρωση και την ψυχραιμία που χρειάζονται τα μεγάλα παιχνίδια. Οι δύο παίκτες έχουν αναμετρηθεί άλλες τρεις φορές στο παρελθόν και ο Κύπριος έχει ισάριθμες νίκες. Το πιο σημαντικό όμως είναι οτι ο Μάρκος έχει νικήσει και φέτος στο Delray Beach της Φλόριδα με 7-5 6-2. Εύχομαι και ελπίζω να κερδίσει και σήμερα το απόγευμα καθώς θα τον επιλέψω για ποντάρισμα σε απόδοση περίπου 1,62 (Betfair).

Η δεύτερη μου επιλογή για ποντάρισμα θα είναι ένα παρολί το οποίο θα αποτελείται με πιθανούς νικητές τους Dushevina-Nieminen-Hantuchova το οποίο μπορεί να το βρεί κανείς με απόδοση περίπου 1,75 (Bet365) αλλά πιθανότατα και παραπάνω σε άλλες εταιρείες.
H Dushevina αντιμετωπίζει την Voskoboeva την έχει κερδίσει και τις 2 φορές που έχουν αναμετρηθεί αλλά κυρίως έχει μεγάλα ποσοστά επιτυχίας απέναντι σε παίκτριες με χαμηλότερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη όπως είναι η σημερινή αντίπαλος της. H Hantuchova αντιμετωπίζει ένα από τα νέα ταλέντα των ΗΠΑ την Melanie Oudin όμως πιστεύω οτι θα την ξεπεράσει σήμερα καθώς και επιπρόσθετο κίνητρο έχει καθώς πρέπει να υπερασπιστεί τους περσινούς πόντους της (τρίτος γύρος) αλλά και επειδή έδειξε στο Indian Wells οτι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Τέλος δύο είναι οι λόγοι που επιλέγω τον Φινλανδό Nieminen. Ο πρώτος είναι οτι κατά το παρελθόν έχει πραγματοποιήσει αξιοπρεπείς εμφανίσεις στο Miami με αρκετές προκρίσεις στον τρίτο γύρο αλλά ο κυριότερος είναι η πολύ κακή φόρμα του Ισπανού ο οποίος το 2009 έχει μόλις μία νίκη και αυτή επί του άσημου Dasnieres.

Αυτά για σήμερα. Η συμβουλή μου είναι για σήμερα μέτριο ποντάρισμα καθώς δεν χρειάζεται αν κάτι πάει άσχημα να απογοητευθούμε. Καλή επιτυχία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΕΜΗ..ΕΒΑΛΑ ΚΙ ΕΓΩ 3-4 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ..
zorian

FRAN ZENN είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΣΑΝΤΟΡΟ. ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου