Meteo

Σάββατο 2 Μαΐου 2009

Τέννις 2/5/2009

International BNL di Italia - Rome

Σήμερα θα γίνουν οι ημιτελικοί. Στον πρώτο γίνεται το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ Djokovic και Federer . O Σέρβος είναι ο περυσινός νικητής , ο Ελβετός έχει φτάσει δυο φορές στον τελικό και έχει χάσει. Ο Djokovic θέλει τη νίκη γιατί αλλιώς θα τον περάσει στην κατάταξη ο Murray και δίνεται φαβορί γιατί είναι πιο αξιόπιστος στο χώμα. Θα συμφωνήσω και θα πάρω το 1.8 που δίνεται για το Djokovic αν και αναμένεται μεγάλη μάχη.

Στον δεύτερο ημιτελικό πιστεύω να γίνει καλός αγώνας μεταξύ Nadal και Gonzalez μιας και ο Χιλιανός είναι φορμαρισμένος. Το 2007 που είχαν ξαναπέσει εδώ στον τελικό είχε κερδίσει ο Nadal ανετα με 6-2, 6-2. Στο 1.06 του Nadal μπορούμε να επιλέξουμε το lay με την ελπίδα να το παλέψει ο Gonzalez.

Porsche Tennis Grand Prix - Stuttgart

Και εδώ γίνονται οι ημιτελικοί, στον πρώτο η Safina παίζει με την Pennetta με την προϊστορια να λέει 6-0 για τη Ρωσίδα με 12-1 σετ. Το 1.3 σαν απόδοση δεν αξίζει να παικτεί για τη Safina η οποία πιστεύω οτι θα κερδίσει κιολας

Στον δεύτερο ημιτελικό οι Ρωσίδες Kuznetsova και Dementieva θα αναμετρηθούν και θα επιλέξω την Dementieva για νικητη με αποδοση 1.8 σε ενα παιχνίδι που πιθανοτατα θα φτασει στο τριτο σετ.
Grand Prix de SAR - Fes
Στον τελικό αγωνίζεται η περυσινή φιναλιστ Medina Garrigues με αουτσάιντερ την Ρωσίδα Makarova . Πιστευω στην νικη της Ισπανίδας εδω σε απόδοση 1.6

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία παίδες! Εγώ έπαιξα υπέρ της Μακάροβα. Στα άλλα συμφωνούμε απολύτως!
zorian

JOKER είπε...

Djokovic, Medina κερδισαν, εχασε ομως η Dementieva. Η Makarova έπαιξε πολυ χαλια παντως

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου