Meteo

Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Ποιος έχει κλείσει εισιτήρια για την Μαδρίτη?

Καλημέρα. Παραδόξως πολύ εύκολα πέρασε το χθεσινό παρολί καθώς οι Montanes, V. Williams δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα. Αύριο ξεκινούν τα προκριματικά για το μεγάλο τουρνουά στη Μαδρίτη σε άνδρες και γυναίκες και κάπου πήρε το μάτι μου στην λίστα των προκριματικών τις Groenefeld,Makarova οι οποίες παίζουν νωρίς νωρίς μάλιστα σήμερα στο Estoril. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν είχαμε ήδη το αυριανό πρόγραμμα των προκριματικών της Μαδρίτης σε άνδρες και γυναίκες. Και το λέω αυτό γιατί υπάρχουν αρκετοί παίκτες σήμερα που λογικά δεν μπορούν να έχουν απευθείας θέση στο κυρίως ταμπλό π.χ. Brands,Capdeville,Cipolla,Vliegen,Kubot,Daniel,Wickmayer -και ίσως και άλλοι -οι οποίοι ή θα πρέπει να παίξουν προκριματικά το Σαββατοκύριακο ή δεν θα πάνε καθόλου. Εγώ θα περιμένω έως λίγο πριν αρχίσουν τα παιχνίδια μήπως ανιχνεύσω κάποια πληροφορία. Ας δούμε τα σημερινά παιχνίδια:


MUNICH:
13.00 YOUZHNY-MATHIEU 3-0 (2-0)
14.15 BRANDS-STARACE 0-0
15.30 HEWITT-BERDYCH 0-1 (0-0)
16.45 CHARDY-CILIC 1-1 (0-0)
O Μathieu πέρσι έφτασε ως τα ημιτελικά. Όλα τα παιχνίδια έχουν υψηλό δείκτη ρίσκου ως προς τα φαβορί. Πιθανό τρίσετο το Youzhny-Mathieu. Ο Ρώσος σε 5 συμμετοχές στο τουρνουά έχει δύο προκρίσεις στα ημιτελικά.Πιστεύω περισσότερο στον Berdych παρά στον Hewitt . H χθεσινή νίκη του απέναντι στον Beck ήταν πολύ σημαντική κυρίως για την ψυχολογία του και προσωπικά αν πάρει το πρώτο σετ θα ποντάρω υπέρ του. Εύχομαι οι οπαδοί του (photo)στις εξέδρες κι εγώ να πανηγυρίσουμε το ίδιο θερμά. Ο Hewitt δεν είναι κακός στο χώμα αλλά δεν καίγεται στην ηλικία που είναι για τέτοια τουρνουά. Φαντάζομαι το βάρος θα το ρίξει στο Roland Garros. Ο Τσέχος σε μία συμμετοχή στο τουρνουά κατά το παρελθόν έφτασε ως τα ημιτελικά. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το Brands-Starace.

ESTORIL (ATP):
13.30 FISH-DAVYDENKO 1-1 (0-0)
15.00 HERNANDEZ-CAPDEVILLE 0-0
16.15 SIMON-MONTANES 2-0 (2-0)
18.15 SERRA-BLAKE 2-2 (1-0)
Οι Davydenko,Serra πέρσι έφτασαν στα ημιτελικά. Ο Davydenko έχει 6 συμμετοχές στο τουρνουά. Όποτε δεν αποκλείεται από τον πρώτο γύρο πάντα φτάνει στον τελικό. Λογικά κερδίζει αλλά έχει πολύ χαμηλή απόδοση και δεν θα τον προτιμήσω. Πιστεύω οτι ο Simon θα τον κερδίσει τον Montanes . Τον έχει κερδίσει ήδη 2 φορές στο χώμα και έπαιξε καλά χθες με τον Fognini αν και ο Ιταλός μπορεί να μην το κτύπησε τελικά το παιχνίδι. Ο Hernandez είναι πολύ καλύτερος σε αυτή την επιφάνεια από τον Capdeville. O Χιλιανός πιστεύω οτι είναι καύτερος σε σκληρές επιφάνειες. Μου κάνει όμως εντύπωση η απόδοση του Ισπανού (1,63 ) που πιστεύω οτι είναι αρκετή υψηλή. Θα την περίμενα από 1,45,-1,55. Δεν θα ασχοληθώ με το παιχνίδι Serra-Blake. O Γάλλος έχει κίνητρο δεν παίζει καλά όμως, ο Αμερικανός παίζει παιχνίδια προετοιμασίας και κερδίζει μόνο αν το θέλει. Αν χάσει το πρώτο σετ ο Blake μάλλον θα χάσει και το δεύτερο.Δεν νομίζω να ασχοληθεί περισσότερο.

BELGRADE:
13.00 VLIEGEN-KUBOT 0-1 (0-0)
15.00 CIPOLLA-KARLOVIC 0-0
16.15 SEPPI-DANIEL 0-1 (0-1)
21.00 DJOKOVIC-TROICKI 0-1 (0-1)
Τα σημερινά παιχνίδια στο Βελιγράδι με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσοι και ποιοι μπορούν να ενδιαφέρονται για το τουρνουά. Δεν αποκλείω καν ήττα του Djokovic όπως είχε επιλέξει να κάνει πέρσι στο Umag πάλι με αντίπαλο τον Troicki.

ESTORIL (WTA):
13.15 GROENEFELD-MAKAROVA 0-0
13.30 PEER-WICKMAYER 0-0
Και εδώ παραμένω παγερός . Δεν ξέρω ποιες θέλουν να προχωρήσουν πραγματικά. Η Makarova πάντως πρέπει να είναι άκρως ικανοποιημένη από τη βαθμολογική της συγκομιδή στα δύο τελευταία τουρνουά. Χθες κέρδισε με ανατροπή την Kirilenko και είχε ξανακερδίσει προχθές πάλι με ανατροπή αν θυμάμαι καλά την Czink. Συνεπώς αν χάσει το πρώτο σετ μπορεί να πει enough και ίσως εκεί ποντάρω εγώ υπέρ της Γερμανίδας. Και στον άλλο ημιτελικό και οι δύο προέρχονται από τρίσετα. Ίσως και εδώ όποια πάρει το πρώτο σετ να μην χρειαστεί τρίτο.

ROME:
14.30 ΚUZNETSOVA-AZARENKA 3-1 (1-0)
17.00 SAFINA-V. WILLIAMS 0-2 (0-2)
Τα χθεσινά παιχνίδια έδειξαν αρκετά για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτριες.
Εγώ θα επιλέξω πάλι σήμερα την Venus Williams για 2 λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι οτι έπαιξε καταπληκτικά χθες και ο δεύτερος το γεγονός οτι η Safina πέρασε στο νούμερο 1 και ενδεχομένως να θέλει να δείξει οτι δεν μπορεί να θεωρεί κανείς σοβαρό το γεγονός αυτό . Ήδη η αδελφή της είχε πετάξει κάποιες μπηχτές πρόσφατα οτι όλος ο κόσμος γνωρίζει ποιο είναι το νούμερο 1 και οτι όταν χάνει αυτό γίνεται επειδή η ίδια κερδίζει τον εαυτό της. Πιστεύω λοιπόν οτι και μόνο λόγω εγωισμού θα κερδίσει η Αμερικανίδα.Στο άλλο παιχνίδι δεν θα επιλέξω κάτι παρά μόνο έχω να πω οτι η Sveta δείχνει να είναι ελαφρύτερη σε κιλά και αυτό φαίνεται οτι της έχει δώσει αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία.

Συμπερασματικά θα επιλέξω ένα παρολί που θα αποτελείται από την Venus Williams και έναν από τους Simon, Hernandez με πιθανότερο τον πρώτο. Θα ποντάρω τέλος Βerdych, Groenefeld και ίσως Serra αν πάρουν το πρώτο σετ.
Ενημέρωση:Τελική επιλογή
Back Simon-V. Williams 2,37 (Betfair) -17,11 ευρώ

Καλή επιτυχία στις δικές σας επιλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου