Meteo

Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Ενδιαφέρουσα ημέρα


Καλημέρα. Δυστυχώς λόγω εργασιακών και προσωπικών υποχρεώσεων δεν βρήκα αρκετό χρόνο για να ενημερώσω το μπλογκ. Η χθεσινή μέρα ανήκε κατά συντριπτικό ποσοστό στα φαβορί καθώς μόνο 2 outsiders (Hanescu,Ouanna) στους άνδρες και 3 (Brito,Sharapova,Dulko) στις γυναίκες κατόρθωσαν να επικρατήσουν. Το σημερινό πρόγραμμα αποτελείται από τους παρακάτω αγώνες:

ΑΝΔΡΕΣ:
CHARDY-BOLELLI 1-0 (0-0)
ROBREDO-GIMENO TRAVER 0-0
SEPPI-M. GONZALEZ 0-0
VASALLO ARGUELLO -ANDREEV 3-1 (3-1)
ACASUSO-FEDERER 0-3 (0-0)
DEL POTRO-TROICKI 3-0 (1-0)
MAYER-HAAS 0-0
MONACO-TSONGA 0-1 (0-0)
BECK-GICQUEL 2-0 (2-0)
MATHIEU-ANDUJAR 0-0
MELZER-RUFIN 0-0
KOHLSCHREIBER-FERRERO 2-1 (0-1)
CRIVOI-MONFILS 0-0
RODDICK-MINAR 3-0 (1-0)
STAKHOVSKY-DJOKOVIC 0-0

Με κόκκινα γράμματα είναι αυτοί που πέρσι αποκλείστηκαν σε αυτόν τον γύρο (και έχουν καλύψει ουσιαστικά τους περσινούς τους πόντους ενώ με πράσινα αυτοί που είχαν προχωρήσει στον επόμενο γύρο. Αυτοί μάλιστα που είχαν προχωρήσει πιο μακριά και από τον τρίτο γύρο είναι με έντονα πράσινα γράμματα για να φανεί οτι το κίνητρο είναι ακόμα μεγαλύτερο. Κυρίως στους άνδρες θα παίξω κατά 3-0 καθώς πιστεύω οτι σήμερα τα παιχνίδια είναι περισσότερο αμφίρροπα. Κάποια φαβορί που πιστεύω οτι σχεδόν σίγουρα θα χάσουν σετ είναι οι Seppi,Beck,Kohlschreiber ενώ ίσως θα κοντράρω prematch τον Kohlschreiber καθώς πιστεύω οτι ο Ferrero σε αυτό το τουρνουά έχει το πάνω χέρι. Το πρόγραμμα Oncourt το οποίο είναι τεννιστικό πρόγραμμα που βάσει στατιστικών δίνει πιθανότητες νίκης , τα outsider που πριμοδοτεί είναι οι Gonzalez,Vassallo Arguello (μπορεί να μην νικήσει αλλά κάτι θα στηθεί με τον Andreev),Crivoi, Ferrero

ΓΥΝΑΙΚΕΣ:
BARTOLI-GARBIN 2-2 (0-1)
GLATCH-DOMINGUEZ 0-0
GROTH-DUQUE MARINO 0-0
JANKOVIC-RYBARIKOVA 0-0
KUZNETSOVA-VOSKOBOEVA 1-0 (0-0)
MARTIC-WOZNIAK 0-0
CORNET-CIRSTEA 1-0 (1-0)
CRAYBAS-WOZNIACKI 0-1 (0-00
CZINK-BAMMER 0-1 (0-0)
MARTINEZ SANCHEZ-KUTUZOVA 0-1 (0-0)
RAZZANO-MEDINA 1-3 (1-1)
K. BONDARENKO-ROGOWSKA 0-0
RUANO PASCUAL-S. WILLIAMS 1-0 (0-0)
STOSUR-WICKMAYER 0-1 (0-1)
DOKIC-DEMENTIEVA 5-3 (2-0)
KORYTTSEVA-A. RADWANSKA 1-4 (0-2)

Το πρόγραμμα Oncourt δίνει προβάδισμα στα outsiders Martic (59%,διαφωνώ εδώ μαζί του),Kutuzova (52%),Rogowska (55%), Wickmayer (75%) , Dokic (51%)ενώ το παιχνίδι Cornet-Cirstea το δίνει 50-50. Συνήθως τα outsiders που δίνει κερδίζουν τουλάχιστον ένα σετ. Αν εξαιρέσω Martic (πιστεύω οτι η Wozniak και καλύτερη παίκτρια είναι και εμπειρία έχει αλλά και extra κίνητρο) και Kutuzova (περισσότερο γιατί φοβάμαι την ρέντα της Martinez) νομίζω οτι τα lays σε Dementieva (δεν έπαιξε καλά με την Scheepers και η Dokic στο παρελθόν είχε κάνει καλές εμφανίσεις στο Roland Garros με προκρίσεις σε τρίτο γύρο και προημιτελικά 2 χρονιές), Bondarenko (η Rogowska κέρδισε την Kirilenko στον πρώτο γύρο) όπου οι αρχικές αποδόσεις είναι χαμηλές δεν είναι κακές επιλογές ενώ η Wickmayer βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και δεν ξέρω αν θα κερδίσει αλλά πιστεύω οτι η απόδοση της κατά τη διάρκεια του αγώνα θα πέσει.

Συμπερασματικά από όλο το πρόγραμμα έχω εστιάσει σε Ferrero ,Wozniak ( μαζί με τον Ολυμπιακό το βράδυ στο μπάσκετ θα είναι οι βασικές επιλογές μου σήμερα)και σκέφτομαι
κάποια lays σε Bondarenko, Dementieva και κατά πάσα πιθανότητα lay Stosur 2-0 , Kohlschreiber 3-0, Seppi 3-0,Beck 3-0 και μάλλον Andreev 3-0.
Καλή μας επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου