Meteo

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Μια νεα εβδομάδα


Με τέσσερα καινούργια τουρνουά τέννις (2 ανδρών και 2 γυναικών). Σήμερα γίνονται λίγα παιχνίδια για το πρώτο γύρο και τα τελευταία των προκριματικών σε Prague και Bastad. Τα σημερινά παιχνίδια με προϊστορίες είναι:

Mercedes Cup - Stuttgart
1st Round
(q) Kubot- Andujar (q) 0-0
(q) Meffert-Hanescu 0-1
Navarro-Davydenko 0-0
(WC) Berrer- (WC) Kubek 0-2
Δεν αξίζει να ασχοληθούμε ιδιαίτερα πιστεύω, φυσιολογικά ο Davydenko θα κερδίσει, το παιχνίδι Berrer-Koubek πιστεύω ότι θα πάει στα τρια σετ, ενώ ίσως δυσκολευτεί ο Hanescu που έρχεται από αγωνιστική απραξία μετά το Wimbledon, σε αντίθεση με τον Meffert που έρχεται από προκριματικά. Άρα μόνο το Lay 2-0 Koubek από εδώ.

Catella Swedish Open - Bastad
Qualifying Round
Ouahab-Luczak 0-0
Canas-Goransson 0-0
Starace-Eleskovic 0-0
Gimeno Traver-Tveit 0-0

1st Round
Serra-Vinciguerra 0-0
Gabashvili-C.Rochus 0-0
Crivoi-Istomin 0-0
Με παιχνίδια προκριματικών δεν ασχολούμαι , αφού κάποιοι/ ες θα περάσουν ακόμα και αν χάσουν (lucky losers). Από εκεί και πέρα αξίζει να κοντράρουμε τον Serra που από τα μέσα Μαίου είναι εκτός φόρμας, αλλά και τον Rochus για τον ίδιο λόγο και γιατι ο Gabashvili έφτασε στον τελικό, σε ενα αρκετά δυνατό τουρνουά στο Braunschweig.
Back Gabashvili και Lay 2-0 Serra για μένα

Internazionali femminili di tennis - Palermo
Qualifying Round
Rus-Castano 0-0
Karatantcheva-Savchuk 0-0
Parra Santonja-Palkina 0-0
Begu-Pivovarova 0-0

First Round
Govortsova-Camerin 0-0
Voskoboeva-Rezai 2-0
Brianti-Pavlyuchenkova 1-0
Lepchenko-Dentoni 0-0
Vinci- Dominguez Lino 0-0
Ούτε εδώ θα ασχοληθώ με τα προκριματικά. Στα υπόλοιπα θα επιλέξω την Pavlyuchenkova που είχε φτάσει πέρυσι στον τρίτο γύρο, αν και είχε χάσει στα προκριματικά από την Brianti, και την Vinci που είναι καλύτερη κατά τη γνώμη μου από τη Dominguez. Ενδιαφέρον έχει το Η2Η στο παιχνίδι της Voskoboeva με τη Rezai ,αν και είναι από το 2006, αλλά αξίζει το lay 2-0 Rezai.

ECM Prague Open - Prague
Qualifying Round
Bacsinszky-Ivanova 0-0
Domachowska-Pervak 0-0
Tatishvili-Mladenovic 0-0
Martic-Daniilidou 0-0

1st Round
Pironkova-Bammer 1-0
Zahlavova-Kucova 0-0
Suarez-Dulgheru 0-0
Schiavone-Peer 0-2
H Peer έπαιξε καλά στη Βουδαπέστη την προηγούμενη εβδομάδα, πέρυσι έφτασε στον τρίτο γύρο, είναι νικήτρια εδώ το 2006, άρα θα την ποντάρω να νικήσει την Schiavone αφού μάλιστα δίνεται και αουτσάιντερ . Η Dulgheru είχε βγάλει μάτια στη Βαρσοβία που είχε κερδίσει κατα σειρά Errani, Voskoboeva, Hantuchova, Al. Bondarenko ,είχε πάρει το τουρνουά αν και προερχόμενη από προκριματικά, αλλά πέραν τούτου ουδέν. Συνεπώς θα πάρω και την απλή νίκη της Suarez για συμπλήρωμα σε καποιο παρολί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου