Meteo

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Δύσκολο πρόγραμμα


Καλημέρα. τελικά μας την έκανε την χάρη χθες η Martic όπως και ο Dancevic. Αντίθετα η Benesova προτίμησε να ακολουθήσει το παράδειγμα των Soderling, Monaco, Chardy όλων όσων δηλαδή είχαν πάει καλά την προηγούμενη εβδομάδα και να ξεκουραστεί μαζί τους. Ουσιαστικά μόνο η Errani και ο Hanescu συνεχίζoυν από αυτούς που είχαν φτάσει έως τα ημιτελικά την προηγούμενη εβδομάδα και αυτό γιατί η πρώτη ήταν η περσινή νικήτρια και στο Palermo αλλά και στο Bad Gastein πέρσι οπότε δεν έχει τα περιθώρια ενώ ο Hanescu ξέρει οτι μπορεί να μην ξαναβρεί τέτοιες ευκαιρίες στο μέλλον να φτάσει τόσο μακριά σε ένα έστω και υποβαθμισμένο Masters. . Ας δούμε το σημερινό πρόγραμμα.

HAMBURG:
ALMAGRO-CUEVAS 0-0
MATHIEU-TROICKI 0-0
HANESCU-DAVYDENKO 0-4 (0-3)
FERRER-GREUL 1-0 (1-0)
2009 Johannesburg (hard) Ferrer 63 64
Πιστεύω οτι Almagro,Ferrer, Davydenko εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουν . Επειδή όμως ο Ρώσος δεν έχει χάσει ακόμα σετ κάτι που δεν συνηθίζει τελευταία ενδεχομένως να το χάσει σήμερα.No bet ο αγώνας Mathieu-Troicki

INDIANAPOLIS:
TURSUNOV-DANCEVIC 3-0 (1-0)
2007 Indianapolis (hard) Tursunov 64 75
2009 Eastbourne (grass) Tursunov 63 76
GINEPRI-BOGOMOLOV 0-0
QUERREY-GICQUEL 1-0 (1-0)
ISNER-ODESNIK 1-1 (1-0)
2009 Houston (clay) Odesnik 75 36 76
Δεν μου αρέσει το σημερινό πρόγραμμα . Ίσως ο Querrey να έχει ένα προβάδισμα αλλά δεν έχει χάσει σετ ακόμα και αν το κάνει σήμερα θα ζοριστεί.

BAD GASTEIN:
GROENEFELD-PETKOVIC 0-0
MEUSBURGER-SHVEDOVA 1-1 (1-0)
ΟLARU-RYBARIKOVA 0-1 (0-0)
CORNET-ZAHLAVOVA STRYCOVA 2-0 (1-0)
Groenefeld, Shvedova δεν έχουν χάσει ακόμα σετ και οι πιθανότητες να χάσουν σήμερα είναι αυξημένες. Εγώ πάντως θα το επιχειρήσω σήμερα να τις κοντράρω , lay Groenefeld 2-0, lay Shvedova με σκοπό το κλείσιμο σε απόδοση γύρω στο 2. Το κακό με την Meusburger είναι οτι κυρίως στηρίζεται στις καλές επιστροφές της και κάνει συχνά breaks αλλά η Shvedova έχει πολύ καλό service. Σκέφτομαι να ποντάρω την Cornet (photo) καθώς θέλω να πιστεύω οτι μετά από 2 νίκες με ανατροπή η ψυχολογία της θα είναι καλύτερη σήμερα.

PORTOROZ:
BRIANTI-PIN 1-0 (1-0)
VOEGELE-DE LOS RIOS 1-0 (1-0)
SAFINA-CAMERIN 3-1 (2-0)
ERRANI-MARTIC 0-0
Brianti,Safina,Errani,Martic δεν έχουν χάσει ακόμα set. Προσωπικά πιστεύω οτι η Martic μπορεί τουλάχιστον να κερδίσει ένα με αντίπαλο την Errani. Ίσως βοηθήσει και η κούραση της Ιταλίδας σε αυτό.Οπότε Lay Errani 2-0. Πιστεύω οτι η Voegele μπορεί να κερδίσει σήμερα αλλά δεν το έχω αποφασίσει ακόμη αν θα την ποντάρω.

Εν κατακλείδι οι σημερινές μου επιλογές θα είναι
Lay Groenefeld 2-0 - Cornet - Lay Errani 2-0-Almagro
Καλή επιτυχία και σήμερα σε όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου