Meteo

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Ποδόσφαιρο σήμερα

Λιγοστά παιχνίδια σήμερα και το πρώτο που θα ασχοληθούμε είναι αυτό του Τσέχικου πρωταθλήματος , όπου βλέπουμε την φοβερή προϊστορία που έχει η σαφώς ανώτερη Mlada Boleslav ,έναντι της Kladno (6 νίκες 2 ισοπαλίες 1 ήττα) και μάλιστα στην έδρα της Kladno έχει 3 νίκες με 1-0 και μια ισοπαλια. Το παιχνίδι οδεύει για under 2.5 goals και δεν μπορεί να παραβλέψω την απόδοση στο 0-1 ακριβές σκορ που είναι 7.4 και στο lay Klando (απόδοση 4.3).
Ακολούθως θα πάμε στη Σουηδία όπου η ουραγός Sirius αντιμετωπίζει την ένατη στη βαθμολογία Landskrona, με τη μεταξύ τους διαφορά όμως να είναι μόλις στους 4 πόντους. Οι γηπεδούχοι έρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες εντός , αλλά οι φιλοξενούμενοι από τρεις νίκες και μια ισοπαλία εκτός. Το παιχνίδι κατά τη γνώμη πηγαίνει περισσότερο στο Χ στο οποίο θα ρισκάρω σε απόδοση 3.6. (Back Draw @ 3.6).
Στη Β' Γερμανίας την πρώτη αγωνιστική ολοκληρώνει το παιχνίδι της Bielefeld με τη Hansa Rostock . Οι γηπεδούχοι εμφανίζονται μέσα στα φαβορί για την άνοδο στη Bundesliga και λογικά στο πρώτο παιχνίδι εντός έδρας θα παίξουν επιθετικά. Για αυτό και εγώ θα επιλέξω τα over 1.5 goals (απόδοση 1.32) και over 2.5 goals (απόδοση 2)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου