Meteo

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Τουρνουά εκπλήξεων

photo : Daniela Hantuchova (Slovakia)

γίνονται αυτήν την εβδομάδα, κάτι που είχα πει από την Δευτέρα, αφού στη Μόσχα σε 16 από τα 37 παιχνίδια (ποσοστό 43.2%) κέρδισαν τα αουτσάιντερ. Το κακό βέβαια για αρκετούς είναι ότι κόλλησε και το τουρνουά στο Λουξεμβούργο και μέχρι στιγμής 9/19 αουτσάιντερ έχουν περάσει, κάτι λιγότερο από τα μισά δηλαδή, ενώ ερωτηματικά και ενστάσεις έχει προκαλέσει η προχθεσινή εγκατάλειψη της Wozniacki στον αγώνα με την Kremer ενω ήταν μπροστα με 7-5, 5-0 κάτι που έχω την εντύπωση ότι θα της στοιχίσει ακριβά.

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο σχετικά με αυτήν την εγκατάλειψη μπορείτε να διαβάσετε στο παρακάτω link.


Τα σημερινά παιχνίδια είναι όλα για τον δεύτερο γύρο :

Kremlin Cup - Men

Ginepri- Granollers 0-0
(q) Marchenko- Golubev 1-1
C. Rochus- Tipsarevic 0-1
Safin- Korolev 1-0
Και τα σημερινά παιχνίδια, έχουν υποψία έκπληξης ιδίως το Marchenko- Golubev. Η πρόσφατη φόρμα είναι υπέρ του Tipsarevic , η απόδοση του όμως ενδείκνυται για Lay 2-0 set . Ο Safin είχε φτάσει πέρυσι στον τελικό εδώ, βέβαια σύμφωνα με δηλώσεις του δεν πρόκειται να συνεχίσει και του χρόνου το τέννις , αρα δεν ενδιαφέρεται για τους πόντους, αλλά πιστεύω ότι θα κερδίσει και σήμερα. Φυσιολογικά και ο Ginepri πρέπει να κερδίσει τουλάχιστον το πρώτο σετ.
Οι επιλογές μου : Back Safin, Lay 2-0 Tipsarevic, Back Ginepri takes first set.

Kremlin Cup - Women

Kirilenko- Wozniak 0-0
Niculescu- Schiavone 0-0
Dushevina- Szavay 1-1
Zvonareva- (q) Pironkova 0-0
Safarova- Jankovic 0-3
H Zvonareva δεν πιστεύω ότι θα δυσκολευτεί όσο η Jankovic σε αυτόν τον γύρο, πάντως νομίζω ότι θα περάσουν και οι δυο τελικά. Θα ποντάρω υπέρ της Kirilenko αν και η Radwanska μάλλον δεν ενδιαφέρθηκε για το παιχνίδι χθες, αλλά και τη Schiavone που είναι σε καλύτερη φόρμα από τη Ρουμάνα αντίπαλό της. Η Szavay κέρδισε χθες γιατί τραυματίστηκε (?) η Pennetta αλλα είχε να κερδίσει από τον Αύγουστο και μάλλον σκέφτεται τις διακοπές, άρα λογικά και η Dushevina θα περάσει.
Οι επιλογές μου : Back Kirilenko, Schiavone, Lay 2-0 Jankovic
Stockholm Open

F. Lopez- O. Rochus 1-2
(q) Berrer- (q) Clement 0-0
Baghdatis- Kendrick 0-1 (15/8 Cincinnati, hard, 6-4,3-6,4-6)
Soderling- Seppi 1-0
Nieminen- Haas 0-2
O Soderling δε θα έχει πρόβλημα με τον Seppi λογικά. Το παιχνίδι Berrer- Clement είναι καθαρά no bet, από εκεί και πέρα δε νομίζω να γίνει κάπου η έκπληξη και οι F. Lopez, Baghdatis, Haas να περάσουν στον επόμενο γύρο.
Οι επιλογές μου : Back F. Lopez, Haas

Luxembourg Open

Suarez -Peer 0-1 (3/9 US Open. hard, 2-6,0-6)
Hradecka- Hantuchova 0-0
Cornet- Wickmayer 0-0
(LL) Kremer- Srebotnik 1-0
Schnyder- Clijsters 2-7 (12/8 Cincinnati, hard, 2-6,5-7)
Η απόδοση για τη νίκη της Clijsters είναι αστεία (1.09) αν και πιστεύω θα επαληθευθεί άνετα. Από εκει και πέρα μου αρέσει η απόδοση της Wickmayer που παίζει με την κακή φέτος Cornet (ρεκόρ 22-28). Με αυτά που είδα από την Cremer στα παιχνίδια με Castano (προκριματικά) και Wozniacki (1ο γύρο) θα είναι θαύμα αν πάρει έστω και σετ από την Srebotnik που μολις προχθες έκανε την πρώτη της νίκη φέτος. Με βάση την απόδοση που είχε στον πρώτο γύρο η Suarez με την Minella πιστεύω ότι δεν έχει τύχη με την Peer, αλλά νομίζω ότι η Hradecka μπορεί να δυσκολέψει την Hantuchova και να της πάρει σετ.
Οι επιλογές μου : Back Wickmayer, Peer, Srebotnik. Lay 2-0 Hantuchova

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου