Meteo

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Valencia Tennis Open 4/11


Με τη διεξαγωγή των τελευταίων παιχνιδιών του πρώτου γύρου, αλλά και των δύο πρώτων του δευτέρου γύρου συνεχίζεται το τουρνουά στη Valencia και χθες τα πράγματα πήγαν σχεδόν όπως τα προβλέψαμε αν εξαιρέσουμε την καθαρή νίκη του Monfils. Για σήμερα θα γίνουν τα εξής παιχνίδια :

1st Round

Youzhny- Tsonga 0-2 (10/10 Tokyo, hard, 3-6,3-6)
Tipsarevic- Hanescu 0-2 (25/8 New Haven, hard, 4-6,7-6,3-6)
(q) A. Martin- F. Lopez 2-1
Verdasco-(WC) Hernandez 0-1

2nd Round

Simon-Berdych 3-2 (15/10 Shanghai, hard, 6-3,6-4) (6/3 Davis Cup, carpet, 6-7,6-4,6-7,3-6)
Monfils- Garcia Lopez 2-0 (28/10 Vienna, i.hard, 7-5,6-4)

Το παιχνίδι του Simon έχει ήδη ξεκινήσει, από εκεί και πέρα η νίκη του Verdasco είναι σίγουρη και λογικά στα 2 σετ. Στα υπόλοιπα πρέπει να προσέξουμε τα εξής :

α) ο Youzhny εγκατέλειψε την προηγούμενη βδομάδα στην Αγ. Πετρούπολη στο δεύτερο γύρο , ενώ ο Tsonga θέλει να πάει όσο καλύτερα γίνεται γιατί θέλει να προλάβει να είναι στην καλύτερη οκτάδα και να πάει στο Λονδίνο,
β) ο Tipsarevic έχει 14 νίκες - 3 ήττες σε τέσσερα τουρνουά indoor hard τον μήνα Οκτώβριο και είναι σε δαιμονιώδη φόρμα , αλλά θα θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και σε πέμπτο σερί τουρνουά ή θα προτιμήσει να χάσει ?
γ) ο Lopez είναι σαφώς καλύτερος στις σκληρές επιφάνειες από τον "γέρο" Martin, ο οποίος όμως έρχεται από προκριματικά, αλλά ποιός μπορεί να τον εμπιστευτεί έτσι απρόβλεπτος που είναι?
δ) ο Monfils (photo) κέρδισε πολύ δύσκολα την ακριβώς προηγούμενη βδομάδα τον Garcia Lopez και σε τέτοιες περιπτώσεις με κοντινά παιχνίδια (εκτός από τους παίκτες της πρώτης δεκάδας) μοιράζονται οι νίκες.

Με αυτά τα δεδομένα οι επιλογές μου :
Lay 2-0 Monfils. Back Tipsarevic (small stake). Back Tsonga (medium stake)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου