Meteo

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Τελικός στο Hobart

H σημερινή αγχωτική νίκη του Baghdatis ανέβασε και άλλο το ταμείο . Έχει φτάσει στα 1083,22 ευρώ δηλαδή έχουμε κέρδη 83,22 ευρώ. Συνεχίζουμε λοιπόν.
Τελικός τα ξημερώματα στο τουρνουά του Hobart. H πολύ φορμαρισμένη το τελευταίο χρονικό διάστημα Ισραηλινή Shahar Peer (photo)no30 στην παγκόσμια κατάταξη θα αναμετρηθεί με την Ουκρανή Alona Bondarenko no32 στον κόσμο αυτή την στιγμή.
Όπως δείχνουν και τα rankings της παγκόσμιας κατάταξης πρόκειται για αθλήτριες ισοδύναμου επιπέδου περίπου.

Η Ισραηλινή ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2010 στο Auckland της Νέας Ζηλανδίας όπου τα πήγε περίφημα φτάνοντας έως τα ημιτελικά και χάνοντας από την μετέπειτα νικήτρια του τουρνουά Wickmayer με 6-4 7-5. Στο Hobart έφτασε έως τον τελικό επικρατώντας των Rogowska, Dokic στα δύο σετς, στα προημιτελικά της Suarez Navarro (μιας αθλήτριας που τα πήγε πολύ καλά πέρσι στο Australian Open και οφείλει να είναι σε καλή κατάσταση για να υπερασπιστεί την περσινή της καλή πορεία) στα τρία σετς και στον ημιτελικό της Errani πολύ άνετα σε δύο σετς.
Η Ουκρανή κέρδισε στον πρώτο γύρο την Bammer εύκολα μη χάνοντας σετ, στον δεύτερο γύρο την Cornet μία τεννίστρια αίνιγμα τελευταία σε τρία σετς, στα προημιτελικά την Zheng σε δύο οριακά σετ και στον ημιτελικό την Medina Garrigues δύσκολα σε τρία σετς.
Οι δύο τεννίστριες έχουν αναμετρηθεί άλλες πέντε φορές με την Ισραηλινή να προηγείται στις νίκες με 3-2 ενώ έχουν από μία νίκη σε σκληρή επιφάνεια.
Η άποψη μου είναι οτι η Ισραηλινή από το προηγούμενο τουρνουά έδειξε οτι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αναμένω για αύριο τα ξημερώματα να επικρατήσει σε ένα παιχνίδι που ίσως καταλήξει στα τρία σετς.
Ώρα έναρξης βάσει προγράμματος 03.00. Δύσκολη ώρα για στοιχηματισμό ειδικά όταν πρόκειται για αμφίρροπο παιχνίδι αλλά ελπίζω το τελικό αποτέλεσμα να με αποζημιώσει.

Back Shahar Peer
Απόδοση : 1,70(Expekt)
Ποντάρισμα:30 ευρώ
Επιθυμητό κέρδος: 21,00 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Τρέχουσα κάβα: 1083,22 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου