Meteo

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Fed Cup

Ουκρανία και Ιταλία συγκρούονται για τον πρώτο γύρο του πρώτου γκρουπ του Fed Cup με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Η σειρά των αγώνων θα γίνει στην Ουκρανία στο Χάρκοβ σε σκληρή επιφάνεια. Η νικήτρια ομάδα θα προκύψει μετά από μία σειρά 5 αγώνων , τεσσάρων μονού και ενός διπλού. Όποια ομάδα κατακτήσει τις περισσότερες νίκες θα περάσει στον επόμενο γύρο.
Οι συνθέσεις:
Ουκρανία:Alona Bondarenko, Katerina Bondarenko, Mariya Koryttseva, Viktoria Kutuzova
Ιταλία: Flavia Pennetta, Francesca Schiavone, Sara Errani, Roberta Vinci
Οι Ιταλίδες είναι οι παγκοσμιες πρωταθλήτριες -νίκησαν πέρσι τις ΗΠΑ 5-0- και το κύριο δίδυμο της ομάδας οι Schiavone, Pennetta είναι παίκτριες με εμπειρία, καλή φόρμα και μαχητικό πνεύμα όποτε παίζουν για την χώρα τους ειδικά η Pennetta. Και οι δύο έχουν θετικό ρεκόρ στον θεσμό-17-13 η Schiavone και 12-4 η Pennetta
Οι Ουκρανίδες βρίσκονται για πρώτη φορά στις 8 καλύτερες ομάδες του Fed Cup. Στηρίζονται στις αδελφές Bondarenko . H Alona είναι πολύ φορμαρισμένη όπως έδειξε και στο Australian open -μπορεί όμως και να είναι κουρασμένη- και έχει ρεκόρ 14-7 στον θεσμό ενώ η Katerina σε μέτρια κατάσταση και έχει ρεκόρ 4-5 στο Fed Cup.
Πολύ θετικό γα τις Ιταλίδες Schiavone,Pennetta (photo)το γεγονός οτι σε όλα τα ζευγαρώματα με τις αδελφές Bondarenko υπερτερούν σε όλες τις προιστορίες. Μοναδικό μειονέκτημα το μεγάλο ταξίδι που χρειάστηκε να κάνουν έως το Χάρκοβ και κάποια ταλαιπωρία που έχει υποστεί ακόμα περισσότερο η Schiavone με την απώλεια των πραγμάτων της.
Θα ποντάρω υπέρ των Ιταλίδων να κερδίσουν την σειρά κυρίως λόγω της εμπειρίας τους σε τόσο μεγάλα παιχνίδια στον θεσμό

Back Italy
Απόδοση : 1,57 (Betfair)
Ποντάρισμα:35 ευρώ
Επιθυμητό κέρδος: 18,97 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Τρέχουσα κάβα: 1097,54 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου