Meteo

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

Tέννις Τετάρτης


Aς ξεκινήσουμε να κάνουμε τις πρώτες αναφορές μας στο τέννις για τα τουρνουά που δεν γίνονται στην Ωκεανία και μπορούμε να τα ποντάρουμε στο ανταλλακτήριο. Τα ζευγάρια της Ντόχα είναι (δίπλα οι προστορίες και σε παρένθεση τα ματς που έγιναν στην ίδια επιφάνεια):

ΝΑΔΑΛ-Κ. ΜΠΕΚ 0-0
ΝΤΕΒΙΛΝΤΕΡ-ΜΟΝΦΙΛΣ 0-0
ΡΟΝΤΙΚ-ΚΛΕΜΑΝ 2-1 (2-0)
ΧΑΝΕΣΚΟΥ-ΓΙΟΥΖΝΙ 1-1 (0-0)
ΠΕΓΙΑ-ΣΤΑΧΟΒΣΚΙ 0-1 (0-1)
ΠΕΤΣΝΕΡ-ΜΑΡΕΙ 0-0
ΚΟΛΣΡΑΙΜΠΕΡ-ΒΛΙΓΚΕΝ 1-1 (1-0)
ΣΕΠΠΙ-ΦΕΝΤΕΡΕΡ 0-2 (0-0)

Είναι οφθαλμοφανές ότι υπάρχουν κάποια πολύ ξεκάθαρα φαβορί.
Ναδάλ, Μονφίλς, Ρόντικ,Μάρει,Φέντερερ λογικά εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουν. Στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια ο Γιούζνι έχει κίνητρο καθώς πέρσι πήρε το τουρνουά του Τσεννάι όμως δεν είναι σίγουρο αν βρίσκεται σε τόσο καλή κατάσταση. Θεωρώ ότι τα ματς είναι δύσκολο και αν χάσει το πρώτο σετ ο Ρώσος μάλλον θα ποντάρω υπέρ Χανέσκου. Ακόμα δεν θα τον ποντάρω όσο είναι φαβορί αν και τον πόνταρα με μικροποσό όταν ισοφάρισε στα σετ τον Αντρέεφ. Ήταν όμως το αουτσάιντερ. Ο Κολσράιμπερ έχει κίνητρο (πέρσι προημιτελικά Ντόχα) έχει κερδίσει τον Βλίγκεν σε σκληρή επιφάνεια και λογικά αν δεν σκαρώσει τίποτα θα πρέπει να κερδίσει τον Βέλγο που δυσκολεύτηκε από τον χωματά Ερνάντες. Τέλος στο Πέγια-Σταχόβσκι ο δεύτερος έχει κερδίσει στο παρελθόν τον Αυστριακό και αν κερδίσει το πρώτο σετ σκέφτομαι να τον ποντάρω (αν όμως η απόδοση είναι πάνω από 1,25)

Στο Τσεννάι τα ζευγάρια έχουν ως εξής:

ΝΤΑΒΙΝΤΕΝΚΟ-ΝΤΛΟΥΧΥ 1-0 (0-0)
Α. ΜΠΕΚ-ΓΚΡΑΝΟΓΕΡΣ 0-0
ΤΣΙΛΙΤΣ-ΙΣΤΟΜΙΝ 0-0
ΣΕΛΑ-ΤΙΠΣΑΡΕΒΙΤΣ 0-1 (0-1)
ΜΟΓΙΑ-ΝΤΕΒΑΡΜΑΝ 0-0
ΜΙΝΑΡ-ΚΑΡΛΟΒΙΤΣ 0-0
ΣΟΥΕΤΛΕΡ-ΓΚΡΕΟΥΛ 1-2 (1-0)
ΦΑΟΥ-ΤΣΙΠΟΛΛΑ 0-0

Λογικά ο Νταβιντένκο δεν θα έχει πρόβλημα καθώς έχει και κίνητρο (πέρσι έφτασε ως τον ημιτελικό της Ντόχα). Ο Μόγια έχει τρομερή προϊστορία στο Τσεννάι καθώς σε 6 συμμετοχές έχει δύο τρόπαια, έναν τελικό, δύο ημιτελικούς και έναν προημι-τελικό. Ποτέ δεν έχει αποκλειστεί στον β γύρο. Ο αντίπαλος του είναι εξαιρετικά βατός και δεν νομίζω να χάσει την ευκαιρία. Το ματς Μπεκ-Γκρανογέρς είναι εξαιρετικά δύσκολο στην πρόβλεψη καθώς δεν έχουμε πολλά δείγματα γραφής. Ο Μπεκ κέρδισε εύκολα τον χωματά Καρανούσιτς , ενώ ο Γκρανογέρς τον επικίνδυνο αλλά πεσμένο Λι. Ίσως ποντάρω όποιον πάρει το πρώτο σετ. Ο Τσίλιτς έχει κίνητρο καθώς πέρσι έφτασε ως τα ημιτελικά του Τσεννάι αλλά δυσκολεύτηκε στο σερβίς του με τον Μαρτίν αδικαιολόγητα στο πρώτο σετ και κάτι με φοβίζει. Μάλλον θα το αφήσω. Ο Τιπσάρεβιτς έχει κερδίσει στο παρελθόν τον Σέλα αλλά είχε και αυτός πρόβλημα στο σερβίς του αδικαιολόγητα με τον Αντούχαρ (έφαγε και μπρεικ) και δεν θα μου φανεί παράξενο να χάσει. Περιμένω να ποντάρω Σέλα αν πάρει το πρώτο σετ.
Το παιχνίδι του Κάρλοβιτς θα το αφήσω γιατί ο ψηλός συνήθως δεν τα πάει καλά στην αρχή του χρόνου αλλά η κλάση του είναι μεγαλύτερη. Δεν αποκλείω έκπληξη στο Σουέτλερ-Γκρεουλ καθώς ο Γκρέουλ έχει κερδίσει ήδη στο παρελθόν 2 φορές τον συμπατριώτη του. Όμως επειδή φοβάμαι ότι μάλλον θα πάει στα τρία σετς μάλλον δεν θα ασχοληθώ καθόλου. Τέλος στο Φάου-Τσιπόλλα ο Ιταλός πήγε πολύ καλά με τον Βαβρίνκα και δεν αποκλείω καθόλου να κερδίσει και τον Γερμανό . Περιμένω να ποντάρω και εδώ τον Τσιπόλλα αν πάρει το πρώτο σετ.
Εν κατακλείδι τα πονταρίσματα θα είναι:

Back Roddick
Back Monfils
Back Stakhovsky (If wins first set)
Back Sela (If wins first set)
Back Moya
Back Cipolla (If wins first set)

1 σχόλιο:

FRAN ZENN είπε...

NΑΔΑΛ,ΦΕΝΤΕΡΕΡ,ΜΑΡΕΙ,ΡΟΝΤΙΚ,ΜΟΝΦΙΛΣ , ΚΟΛΣΡΑΙΜΠΕΡ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΚΕΡΔΙΣΑΝ.Ο ΧΑΝΕΣΚΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΙΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΝΩ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΧΟΒΣΚΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕ. ΣΤΟ ΤΣΕΝΝΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΣ ΕΝΩ Ο ΝΤΑΒΙΝΤΕΝΚΟ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου