Meteo

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Τετάρτη 4/2/2009

Πλούσιο το πρόγραμμα σε γεγονότα σήμερα από διάφορα sports αλλά φτωχό σε τέννις. Ας ξεκινήσουμε όμως από αυτό. Παρακάτω οι αγώνες που γίνονται σήμερα σε Bergamo και Monterrey.


BERGAMO:
ROSOL-BERRER 0-1 (0-1) 2009 Berrer 63 62
DE CHAUNAC-PHAU 1-0 (1-0)
SANTORO-BACHINGER 0-0


MONTERREY:
CZINK-ZHENG 2-2 (1-2)
DULKO-KORYTTSEVA 0-0
LI-CETKOVSKA 0-0
SAFAROVA-KIRILENKO 0-4 (0-4)





Νομίζω οτι αξίζει ποντάρισμα στον De Chaunac καθώς παίζει αρκετά καλά φέτος ενώ ο Phau αν και ξεκίνησε καλά (προημιτελικά στο Chennai) τελευταία δεν έχει νίκες. Στο Monterrey φυσικά η προιστορία στο παιχνίδι Safarova- Kirilenko δεν με αφήνει ασυγκίνητο. Το χαρακτηριστικό στους αγώνες που έχουν παίξει αντίπαλες είναι οτι όλοι είναι σε διαδοχικές χρονιές και σε όλους η Ρωσίδα έχει νικήσει στα 2 sets. Και επειδή προημιτελικά γυναικείου τουρνουά χωρίς Ρωσίδα είναι μη συχνό γεγονός θα ποντάρω την Kirilenko με στόχο όμως να κλείσω το ποντάρισμα μου με ισόποσο κέρδος εφόσον η τιμή της πέσει γύρω στο 1,30-1,35. Με τις γυναίκες ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος και ειδικά με την Kirilenko που μια περίοδο έπαιρνε συνέχεια το πρώτο set αλλά έχανε τον αγώνα στο τρίτο.





Σε άλλα sports στο volleyball μου αρέσει το 1,29 της Τrentino ενάντια στη Chestochowa ενώ ήδη έχω ποντάρει υπέρ Higginson στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Snooker αν και αυτήν την ώρα χάνει με 3-1. Όμως ο νικητής πρέπει να κερδίσει 10 frames οπότε υπάρχει ακόμα χρόνος.

1 σχόλιο:

FRAN ZENN είπε...

O DE CHAUNAC ΕΧΑΣΕ ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ 1,35 ΟΠΟΤΕ ΜΟΙΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑ. Η KIRILENKO ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ.ΚΕΡΔΙΣΑΝ HIGGINSON (ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΠΟΤΕ) ΚΑΙ TRENTINO.

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου