Meteo

Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Tennis, 10/4/2009

Καλημέρα. Το τελευταίο καιρό το blog ασχολείται μόνο με το tennis και αυτό δεν αντιπροσωπεύει το προφίλ που είχαμε στο μυαλό μας όταν ξεκίνησε. Το σκεπτικό ήταν να καλύπτει τα περισσότερα sports όμως η έλλειψη προσωπικού χρόνου τους τελευταίους 3 μήνες μας έχει λίγο καθηλώσει . Ειδικά τον Joker ο οποίος δουλεύει γύρω στις 11 ώρες την ημέρα. Προσωρινά λοιπόν θα προχωρήσουμε αναλύοντας κυρίως τα παιχνίδια των τεννιστικών τουρνουά και όσο γίνεται θα κάνουμε κάποιες αναφορές και στα υπόλοιπα αθλήματα. Χθες ήταν η μέρα των φαβορί σε όλα τα τουρνουά καθώς το μόνο outsider που κέρδισε ήταν η Wozniak. Γενικά φέτος δεν σημειώνονται πολλές εκπλήξεις. Ας δούμε το σημερινό πρόγραμμα.
CASABLANCA:
GIL-MONTANES 0-0
HANESCU-FERRERO 0-0
ANDREEV-GICQUEL 2-1 (0-1)
SERRA-GABASHVILI 1-0 (1-0)

Με μωβ χρώμα οι παίκτες οι οποίοι κατά το παρελθόν έχουν προκριθεί στα ημιτελικά. Σήμερα διεξάγονται δύο Ρωσογαλλικές μάχες. O Andreev χθες κατάφερε να κερδίσει χθες τον αξιόμαχο πλην αρκετά τυχερό Devilder αφού επιτέλους στο τρίτο σετ κατάφερε να κερδίσει ένα break point από τα συνολικά 18-19 που είχε σε όλο τον αγώνα. Το ίδιο καλά έπαιξε και ο Gicquel ο οποίος κάποια στιγμή φάνηκε στο πρώτο σετ να έχει κάποια προβλήματα και πήρε medical timeout. Ο Ρώσος ήδη έχει κάνει δύο ανατροπές και αν χάσει πάλι το πρώτο σετ δεν πιστεύω οτι θα έχει το σθένος να κάνει και τρίτη. Κρατάω μόνο αυτό στο μυαλό μου γιατί δεν πρόκειται να ποντάρω πριν την αρχή του αγώνα.Ο Gabashvili πολλές φορές έχει φτάσει στα προημιτελικά τουρνουά και κάπου εδώ τα θαλασσώνει. Δεν το κρύβω οτι βλέπω περισσότερο τον Serra αλλά ακόμα περισσότερο βλέπω ένα παιχνίδι που θα κριθεί τελικά σε τρία σετς οπότε το over σε games είναι το πιθανότερο. Στο παιχνίδι Gil-Montanes δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα. Πάντως ο Πορτογάλλος είναι δυσκολοκατάβλητος φέτος με όποιον και να παίζει. Πιστεύω οτι θα πάρει σετ δεν ξέρω αν θα τα διπλασιάσει όμως. Πιθανόν και αυτό το παιχνίδι να πάει σε τρία sets.Τέλος στο Hanescu-Ferrero πιστεύω οτι ο Ισπανός θα κερδίσει στο τέλος

MARBELLA:
ZAKOPALOVA-NAVARRO 2-0 (0-0)
KANEPI-CIRSTEA 2-1 (1-1)
ERRANI-MEDINA 2-0 (0-0)
VINCI-JANKOVIC 0-1 (0-1)

Βλέπω περισσότερο πιθανή τις Kanepi και φυσικά την Jankovic. Τις Ισπανίδες δεν τις εμπιστεύομαι.

PONTEVEDRA:
PETROVA-A.BONDARENKO 1-0 (1-0)
PASZEK-WOZNIAK 0-0
VESNINA-CIBULKOVA 1-1 (0-0)
HANTUCHOVA-WOZNIACKI 0-1 (0-0)

Θα εμπιστευτώ την Wozniacki σήμερα. Πιστεύω οτι η Wozniak ίσως κερδίσει πάλι σήμερα.

HOUSTON:
CANAS-KOROLEV 1-0 (0-0)
GARCIA LOPEZ-HEWITT 0-0
ISNER-ODESNIK 2-1 (0-0) 2009 Memphis Isner 63 76
HAAS-PHAU 0-0

Πιστεύω οτι ο Odesnik θα επαναλάβει την περσινή του επιτυχία και θα προκριθεί στον ημιτελικό. Το ίδιο πιστεύω και για τον Canas. Τον Haas δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου ούτε και τον Hewitt αν και καλώς δίνονται ως φαβορί.

Καλή επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου