Meteo

Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Tennis, 24/4/2009


Kαλημέρα. Ήθελα να ξεκινήσω σήμερα αναφέροντας ως γεγονός της ημέρας την πολυαναμενόμενη από μένα μονομαχία Nadal-Nalbandian αλλά δυστυχώς ο Αργεντινός αποσύρθηκε οπότε αναβλήθηκε γι άλλη μία φορά. Κατά τα άλλα χθες πέρασε η δυάδα Davydenko-Gonzalez που επιλέχθηκε ως παρολί αν και τελικά νίκησαν και οι Ferrer, Robredo. Ας δούμε τους σημερινούς 3 προημιτελικούς.


DAVYDENKO-STEPANEK 3-4 (1-1)
Παιχνίδι το οποίο πιστεύω οτι εύκολα ή δύσκολα θα το κερδίσει ο Ρώσος κάτι που εύχομαι επειδή ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον Nadal και ο Davydenko συνήθως τον δυσκολεύει.
ROBREDO-FERRER 2-3 (2-2)
Το 2008 οι δύο αντίπαλοι είχαν αναμετρηθεί και πάλι με νικητή τον Ferrer (76 64). Kαι οι δύο βρίσκονται σε καλή κατάσταση δεν μπορώ να βγαλω άκρη.
F.GONZALEZ-VERDASCO 2-3 (1-1)
Toν Ιανουάριο οι δύο αντίπαλοι ξαναέπαιξαν σε σκληρή επιφάνεια στο Kooyong με νικητή τον Ισπανό 64 63. Πιστεύω πάντως οτι ο Χιλιανός έδειξε χθες οτι μπορεί να παλέψει το παιχνίδι.

Γενικά το πρόγραμμα είναι αρκετά δύσκολο σήμερα. Εγώ το μόνο που θα ποντάρω σήμερα από τα παιχνίδια του tennis είναι lay Verdasco 2-0 σε απόδοση 2,68 στην Betfair με 18 ευρώ υποχρέωση για περίπου 10 ευρώ κέρδος

Kαλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου