Meteo

Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Tennis,25/4/2009


Καλησπέρα. Πέρασε γρήγορα το lay Verdasco 2-0. Aύριο γίνεται η επόμενη φάση για το Fed Cup. Οι ημιτελικοί καθώς και για τα play-offs για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία.

BARCELONA:
NADAL-DAVYDENKO 4-2 (2-0)
FERRER-GONZALEZ 2-4 (0-2)
Ο Davydenko δεν είναι κακός στο χώμα και μπορεί να δυσκολέψει τον Nadal. Δεν νομίζω οτι θα χάσει την πρόκριση ο Ισπανός. Στο άλλο παιχνίδι με την σημερινή του εμφάνιση ο Χιλιανός έδειξε οτι μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ferrer . Άλλωστε κέρδισε έναν παίκτη σήμερα που κέρδισε τον αυριανό του αντίπαλο πριν μία εβδομάδα πολύ εύκολα.

FED CUP:
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ:
ITALIA-RUSSIA (Clay) 0-4 (0-3)
Pennetta-Chakvetadze 1-0 (1-0)
Schiavone-Kuznetsova 3-8 (1-2)
Παρουσιάζεται μεγάλη ευκαιρία στην Ιταλία για την πρόκριση. Οι Ρωσίδες κατεβαίνουν χωρίς την Safina και την τραυματισμένη Zvonareva ενώ οι Ιταλίδες έχουν στην σύνθεση τους την πολύ φορμαρισμένη Vinci. Δίνονται σαν αουτσάιντερ για την πρόκριση και ίσως μπορεί να γίνει καλό trading. Το πρώτο παιχνίδι είναι το Pennetta-Chakvetadze το οποίο πιστεύω οτι θα πάει στην Ιταλία. Εκεί μάλλον θα πρέπει να κλείσει το trading. Αν χάσει η Chak πιστεύω οτι θα ρίξει στην μάχη ο Ρώσος προπονητής την Petrova. Υπάρχει μια παγίδα. Μήπως θελήσει να μπερδέψει ο Ρώσος τους Ιταλούς και έχει δηλώσει αρχικά την Chakvetadze αλλά την τελευταία στιγμή τους εμφανίσει την Petrova. Η Ιταλία αν πονταριστεί θα πρέπει να γίνει αφου σιγουρευτεί κανείς οτι θα παίξει η Chakvetadze. Βέβαια η Pennetta έχει θετικό ρεκόρ και με την Petrova αλλά αλλάζουν οι ισορροπίες. Αν κατέβει η Chakvetadze εγώ θα ποντάρω Pennetta.

CZECH REP. - USA (hard) 2-8 (1-4)
Kvitova-Mattek 0-0
Benesova-Glatch 0-0
Με Glatch και Mattek δύσκολα έχουν τύχη κατά την άποψη μου οι ΗΠΑ. Πάντως η Benesova δεν έχει καλό ρεκόρ στο Fed Cup. πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι.

PLAY-OFFS:
GERMANY-CHINA (clay) 2-1 (1-0)
Lisicki-Zheng 0-0
Groenefeld-Peng 2-0 (0-0)
Πονηρό ζευγάρι . Λογικά η Γερμανία χάρις στην Lisicki έχει το προβάδισμα. Θα είναι η δεύτερη μου επιλογή μετά την Pennetta (εφόσον όπως ανέφερα κατέβει η Chakvetadze)

SPAIN-SERBIA (clay) 0-1 (0-1)
Martinez Sanchez-Jankovic 1-0 (0-0)
Medina Garrigues-Ivanovic 1-1 (0-1)
Οι Σέρβες λογικά θα χάσουν το διπλό. Όμως οι Ισπανίδες θα πρέπει να βρουν άλλες 2 νίκες . Πολύ δύσκολο αυτό με την Martinez στην σύνθεση.

ARGENTINA-UKRAINE (clay) 0-0
Cravero - Koryttseva 0-0
Irigoyen-A. Bondarenko 0-0
Οι παίκτριες της Ουκρανίας είναι ανώτερες ποιοτικά αλλά πάντα οι Αργεντινοί κάνουν κόλαση τα γήπεδα . No Bet.

FRANCE-SLOVAKIA (clay) 0-1 (0-0)
Mauresmo-Cibulkova 0-3 (0-1)
Cornet-Hantuchova 3-2 (0-0)
Η Cornet είναι εξαιρετικά ντεφορμέ και με κακό ρεκόρ στο Fed Cup αλλά έχει κερδίσει φέτος 2 φορές την Hantuchova. Η Cibulkova έχει 3 νίκες με την Mauresmo οι δύο όμως ήταν οριακές. No Bet.

Συμπερασματικά για αύριο θα επιλέξω Gonzalez, Pennetta (υπό τον όρο που αναφέρθηκε), Lisicki.

Kαλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου