Meteo

Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Tennis,16/4/2009

Καλημέρα. Ένα βήμα πριν τα προημιτελικά βρίσκονται όλα τα τουρνουά ενώ οι εκπλήξεις στο Monte Carlo συνεχίζονται.
MONTE CARLO:
NADAL-LAPENTTI 1-1 (0-1)
BOLELLI-LJUBICIC 0-0
MURRAY-FOGNINI 0-1 (0-0)
NALBANDIAN-DAVYDENKO 6-4 (3-3)
VERDASCO-FERRER 4-3 (4-2)

MONTANES-DJOKOVIC 0-1 (0-1)
BECK-MONACO 0-0
WAWRINKA-FEDERER 0-3 (0-0) 2009 Kooyong 61 63

Πιστεύω οτι ο Murray θα δυσκολευτεί από τον Fognini και οτι θα χάσει τουλάχιστον ένα set. Πιθανότατα στα τρία sets θα κριθεί το παιχνίδι Verdasco-Ferrer καθώς και οι δύο είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Οριακό και το παιχνίδι Bolelli-Ljubicic αν ο Κροάτης παίξει όπως έπαιξε χθες.Djokovic,Nadal,Federer,Monaco δεν πιστεύω να έχουν πρόβλημα. Νο bet η Ρωσο-Αργεντινή μονομαχία

BARCELONA:
COHEN ALORO-MALEK 0-2 (0-1)
LOIT-NAVARRO 0-0
ERRANI-SAFAROVA 0-0
SCHIAVONE-VAIDISOVA 2-1 (1-0)

Δύο ιταλο-τσεχικοί εμφύλιοι περιλαμβάνονται στο σημερινό πρόγραμμα. Στον ένα πιστεύω οτι η Schiavone είναι πιο κοντά στην νίκη. Στον δεύτερο πάλι η Ιταλίδα θεωρώ οτι είναι πιο δυνατή σε αυτή την επιφάνεια. Η Navarro πιστεύω οτι θα περάσει στα προημιτελικά ενώ το τελευταίο παιχνίδι Cohen Aloro-Malek πιστεύω οτι θα κριθεί σε τρία sets οπότε το over σε games είναι το πιθανότερο αποτέλεσμα.

CHARLESTON:
DEMENTIEVA-LEPCHENKO 0-0
RODIONOVA-CIBULKOVA 1-2 (1-2)
ZVONAREVA-RAZZANO 2-3 (1-1)
BARTOLI-OUDIN 0-0
CZINK-PETROVA 0-1 (0-0)
LISICKI-V. WILIAMS 0-0
VESNINA-KUTUZOVA 0-2 (0-0)
PENG-WOZNIACKI 2-1 (0-0)

Η Petrova έστω και δύσκολα πιστεύω οτι θα προκριθεί στα προημιτελικά. Το ίδιο και οι Bartoli,Dementieva,V.Williams. Πέρσι η Cibulkova με την Rodionova (photo) συναντήθηκαν δύο φορές. Την πρώτη φορά κέρδισε η Σλοβάκα στο τουρνουά του Amelia Island και την δεύτερη στο Charleston κέρδισε η Rodionova. Την προηγούμενη εβδομάδα η Cibulkova κέρδισε στην Pontevedra την Ρωσίδα την ίδια ακριβώς ημερομηνία με πέρσι (8/4). Σήμερα παίζουν πάλι στο Charleston με μία μέρα διαφορά από πέρσι (15/4). Απλά συμπτώσεις. Δεν αποκλείω κάποια έκπληξη στο παιχνίδι της Wozniacki λόγω κόπωσης. Δεν γνωρίζω πόσο κουρασμένη είναι και η φορμαρισμένη πάντως Vesnina. Μήπως γίνει και εδώ καμμιά έκπληξη?Η Razzano κέρδισε φέτος την Ζvonareva και δείχνει πάλι ανεβασμένη. Γιατί να μην την ξανακερδίσει?Θα τα δούμε όλα σήμερα το βράδυ.

Καλή επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου