Meteo

Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Νέες προκλήσεις


Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Η χθεσινή ήττα του Nadal στο χώμα σίγουρα είναι το γεγονός που συζητείται περισσότερο αυτή την στιγμή. Η κούραση του Ισπανού από τα αλλεπάλληλα χωμάτινα τουρνουά, η σχετικά γρήγορη για χώμα επιφάνεια της Μαδρίτης καθώς και η βελτίωση κυρίως του Federer στο service κάτι το οποίο του έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση -και αυτό φάνηκε στα break points που είχε ο Nadal - ήταν οι παράγοντες που οδήγησαν στην ήττα τον Ισπανό. Μην ξεχνάμε οτι και πέρσι αλλά και πρόπερσι ο Nadal αντιμετώπισε παρόμοια προβλήματα -το 2007 έχασε μάλιστα - στο τουρνουά του Hamburg όπου η επιφάνεια πάλι είναι γρήγορη όμως στο Roland Garros δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα.Νέα τουρνουά για αυτή την εβδομάδα και ελπίζουμε να πάμε καλύτερα από οτι την Παρασκευή και το Σάββατο. Arag Dusseldorf World Championship,Kitzbuhel, Strasbourg και Warsaw έχουν σειρά αυτή την εβδομάδα. Τουρνουά περιορισμένης σημασίας που τονώνουν το ενδιαφέρον της εβδομάδας λόγω της επανεμφάνισης της Maria Sharapova. Ας δούμε τα σημερινά παιχνίδια:

DUSSELDORF:
KOHLSCHREIBER-GINEPRI 0-0
M.GONZALEZ-TROICKI
Οι αγώνες αυτοί γίνονται στα πλαίσια των αναμετρήσεων Γερμανίας-Η.Π.Α. και Αργεντινής-Σερβίας. Οι αναμετρήσεις αυτές έχουν ξεκινήσει από χθες και οι Αμερικανοί με τους Αργεντινούς έχουν ήδη κάνει μία νίκη. Συνεπώς για να κλείσουν αναμένονται οι σημερινοί αγώνες και οι αγώνες του διπλού. Λογικά ο Kohlschreiber θα ισοφαρίσει την σειρά καθώς ο Ginepri δεν έχει παιχνίδια φέτος στο χώμα. Το άλλο παιχνίδι είναι no bet.

KITZBUHEL:
GRANOLLERS-GABASHVILI 1-1 (0-1) 2009 AusOpen Granollers 64 76 46 60
MASSU-VIK 0-0
YOUZHNY-GIMENO TRAVER 1-0 (1-0) 2009 Rome 75 64
HERNYCH-BECK 1-0 (1-0)
LAPENTTI-HANESCU 1-0 (1-0)
LU-CALLERI 1-0 (0-0)
BELLUCCI-KOELLERER 1-0 (1-0)
Το θέμα είναι ποιος ενδιαφέρεται να προχωρήσει σε αυτό το τουρνουά και πόσο μακριά θέλει να φτάσει. Φαινομενικά ο Youzhny έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσει σήμερα αλλά πιστεύω οτι είναι προτιμότερο το ποντάρισμα σε αουτσάιντερς π.χ. Koellerer,Hernych που έχουν πάρει το πρώτο σετ.

WARSAW:
KEOTHAVONG-MATTEK 0-0
DOMACHOWSKA-AMANMURADOVA 0-1 (0-0)
GARBIN-SHARAPOVA 0-1 (0-0)
GOVORTSOVA-ZHENG 0-0
PIRONKOVA-K.BONDARENKO 1-1 (0-0)
WOZNIAK-GOERGES 0-0
PITTER-A. BONDARENKO 0-0
Αν κάνουμε μια προσπάθεια να αναζητήσουμε κάποια ευκαιρία -νίκη outsider-αυτή μάλλον θα πρέπει να αναζητηθεί στα παιχνίδια των Wozniak,K. Bondarenko,Zheng. Στον πρώτο γύρο είναι προτιμότερο να στοιχηματίσει κανείς μόνο live.

STRASBOURG:
BARROIS-PAVLOVIC 2-0 (0-0)
PENG-GLATCH 0-0
SANTANGELO-DULKO 0-0
LAISNE-MORITA 0-0
REZAI-BAMMER 0-1 (0-0)
Λογικά η Barrois δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσει πρόβλημα. H Peng πέρσι έφτασε ως τα προημιτελικά και γενικώς έχει καλές παρουσίες στο τουρνουά καθώς έχει φτάσει και στον τελικό παλαιότερα. Η Glatch πήγε πολύ καλά στο Davis Cup αλλά πιστεύω οτι σήμερα θα υποταχτεί.

Συμπερασματικά Kohlschreiber,Peng,Barrois, Youzhny είναι οι πιθανότεροι νικητές για σήμερα και περιμένω τις αποδόσεις για να φτιάξω ένα παρολί.

Ενημέρωση:
Back Barrois-Peng-Kohlschreiber (1,98, Expekt) 12 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου