Meteo

Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Λίγο πριν το Roland Garros


Καλημέρα. Έστω και δύσκολα πέρασε και η χθεσινή τριάδα. Σήμερα διεξάγονται αγώνες για τον δεύτερο γύρο των τουρνουά σε Kitzbuhel,Warsaw,Strasbourg ενώ συνεχίζεται το τουρνουά στο Dusseldorf. Πιο αναλυτικά οι αγώνες που γίνονται σήμερα είναι:

DUSSELDORF:
MONACO-BOLELLI 1-0 (1-0)
TSONGA-KOHLSCHREIBER 1-0 (0-0)
Ο Monaco φαντάζομαι οτι θα κερδίσει σήμερα αλλά δεν με ενδιαφέρει κανένα ματς σημερα από την Γερμανία

STRASBOURG:
YAKIMOVA-REZAI 0-0
MORITA-COIN 0-0
NICULESCU-BEYGELZIMER 0-0
MEDINA GARRIGUES-BARROIS 0-0
HRADECKA-KUDRYAVTSEVA 1-0 (0-0)
KUTUZOVA-FORETZ 2-1 (2-0)
PENG-PARMENTIER 1-0 (0-0)
COHEN ALORO-DULKO 0-1 (0-0)
Medina Garrigues και Peng είχαν προχωρήσει και στον επόμενο γύρο πέρσι και μάλλον θα συνεχίσουν και φέτος. Yakimova και Rezai είναι αρκετά φορμαρισμένες και περιμένω παιχνίδι 3 σετ. Η Kudryavtseva είναι η μοναδική Ρωσίδα που έχει μείνει και είναι γνωστό οτι προημιτελικά γυναικείου τουρνουά χωρίς Ρωσίδα είναι καρμπονάρα χωρίς κρέμα γάλακτος. Για να δούμε αν θα αλλάξει η συνταγή σήμερα.Στα υπόλοιπα παιχνίδια δεν βλέπω κάτι άλλο ενδιαφέρον.

WARSAW:
KUSTOVA-SHARAPOVA 0-0
DOMACHOWSKA-A. BONDARENKO 0-0
GOERGES-OLARU 1-0 (0-0) 2009 Miami 67 63 76
CRAYBAS-KEOTHAVONG 2-0 (0-0)
K. BONDARENKO-VOSKOBOEVA 1-1 (1-0)
DULGHERU-ERRANI 0-0
HANTUCHOVA-U. RADWANSKA 0-0
ZAKOPALOVA-ZHENG 1-1 (0-0)
2 Πολωνέζες σήμερα θα αγωνιστούν στα πάτρια εδάφη. Η Domachowska που είναι και η πιο έμπειρη ποτέ δεν έχει ξεπεράσει τον δεύτερο γύρο ενώ η αντίπαλος της A. Bondarenko στην μία και μοναδική της συμμετοχή έφτασε ως τον τελικό . Η Ουκρανή δεν νομίζω να χάσει σήμερα καθώς είναι και καλύτερη παίκτρια. Η άλλη Πολωνέζα Radwanska φαινομενικά έχει δυσκολότερο έργο απέναντι στην Hantuchova αλλά η Σλοβάκα συνηθίζει να αποκλείεται στον δεύτερο γύρο κάτι που δεν αποκλείεται να ξανακάνει. Θεωρητικά η Errani είναι καλύτερη παίκτρια από την Dulgheru αλλά τους τελευταίους μήνες είναι απογοητευτική. No bet τα υππολοιπα παιχνίδια.

KITZBUHEL :
JUNQUEIRA-KOELLERER 1-1 (1-1)
MASSU-BENNETEAU 1-0 (1-0)
HERNANDEZ-BECK 1-0 (1-0)
RAMIREZ-CHELA 1-2 (1-2)
GRANOLLERS-HANESCU 0-1 (0-1)
YOUZHNY-KOUBEK 1-3 (1-1) 2009 AusOpen Koubek 63 62 62
CALLERI-MELZER 1-1 (1-1)
3 Αυστριακοί σήμερα αγωνίζονται εντός έδρας και μου φαίνεται εξαιρετικά αμφίβολο να περάσουν και οι 3. Οι Melzer, Hanescu είχαν προχωρήσει αρκετά μακριά στο τουρνουά πέρσι. Ο Ρουμάνος πέρσι έφτασε ως τα ημιτελικά ενώ είχε και παλαιότερα φτάσει στα προημιτελικά. Συνεπώς το τουρνουά του είναι ιδιαίτερα αγαπητό. Εγώ πάντως τον πιστεύω και ας μην με δικαιώσει. Γενικά σήμερα μετέχουν πολλοί αναξιόπιστοι παίκτες π.χ Massu,Hernandez,Chela κλπ οπότε δεν είναι να πονταριστούν αρκετά τα παιχνίδια. Θα επέλεγα Koellerer αν δεν παρατηρούσα οτι συνήθως αποκλείεται σε αυτον τον γύρο.

Συπερασματικά ένα παρολί πάλι θα παίξω και οι υποψήφιοι που θα το πλαισιώσουν είναι οι Medina Garrigues,Peng, A. Bondarenko,Hanescu. Από εκεί και πέρα θα ψάξω για κάποια ευκαιρία κατά τη διάρκεια των αγώνων π.χ. αν πάρει το πρώτο σετ η Radwanska θα ποντάρω σε αυτή . Θα γίνει πάλι ενημέρωση αργότερα.
Ενημέρωση:
Back Hanescu-Medina Garrigues (1,84, Expekt) 15 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου