Meteo

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Ημιτελικά ανδρών στο Roland Garros


Καλημέρα. Τα φαβορί επικράτησαν χθες στους ημιτελικούς των γυναικών σχηματίζοντας ένα Ρωσικό Εμφύλιο για τον τελικό. Σήμερα διεξάγονται οι δύο ημιτελικοί των ανδρών με πολυαναμενόμενα παιχνίδια.

SODERLING-F. GONZALEZ 3-4 (0-2)
Δεν έχουν αναμετρηθεί φέτος. Ο Χιλιανός έχει κερδίσει και τα δύο παιχνίδια που έχουν παίξει σε χωμάτινη επιφάνεια. Αναμένεται εξαιρετικά δυναμικό παιχνίδι και από τους δύο που μάλλον θα κριθεί σε λεπτομέρειες , διόλου απίθανο σε πέντε σετς. Αν ο Σουηδός παίξει το ίδιο καλά όπως έπαιξε με Nadal και Davydenko νομίζω οτι θα είναι και ο τελικός νικητής. Κυρίως γιατί είχε πολύ καλύτερη κίνηση μέσα στο γήπεδο από οτι ο Gonzalez (στο παιχνίδι με τον Murray) και επειδή δεν έκανε εύκολα λάθη. Αντίθετα ο Gonzalez κάπου προχθές είχε διαβάσει το παιχνίδι του Murray o οποίος γύριζε σχετικά βατές μπάλλες με αποτέλεσμα να εξαπολύει δυνατά forehands στα οποία δεν μπορούσε να αντιδράσει ο Σκωτσέζος. Αν οι μπαλιές του Σουηδού είναι κοντά στις γραμμές όπως στο ματς με τον Davydenko και αντίστοιχης ισχύος δύσκολα θα μπορέσει ο Gonzalez να κρατήσει ισορροπία στα ράλι. Κοντολογίς το πιο σίγουρο bet θεωρώ οτι είναι το Lay Gonzalez 3-0 και για τελικό νικητή θα επέλεγα οριακά Soderling

DEL POTRO-FEDERER 0-5 (0-1)
Φέτος ο Ελβετός έχει νικήσει δύο φορές τον Αργεντινό. Στη Μαδρίτη σε χωμάτινη επιφάνεια με 63 64 και στο Αυστραλιανό Open με 63 60 60. Έχει το προβάδισμα παίζει καλά αλλά σκέφτομαι να κάνω lay Federer 3-0. Νομίζω οτι αν το πιστέψει ο Αργεντινός μπορεί να τον δυσκολέψει αρκετά.

Καλή επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου