Meteo

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Προημιτελικά σήμερα



και δυσκολεύουν τα πράγματα καθώς υπάρχουν πολλά αμφίρροπα παιχνίδια.
Πιο αναλυτικά :

Catella Swedish Open - Bastad

Verdasco-Monaco 2-5
Robredo-Gabashvili 0-0
Vinciguerra-Melzer 0-0
Almagro-Soderling 0-1

O Robredo είναι ο σίγουρος για την πρόκριση , άλλωστε είναι περυσινός νικητής και θέλει και τους πόντους. Από εκεί και πέρα, ο Verdasco δε δείχνει σε καλή κατάσταση (δύσκολα κέρδισε τον Koellerer ενώ έπαιξε και δύο πεντάσετους αγώνες στο Davis Cup. Δε θα σταθώ στην προϊστορία που είναι παλιά σχετικά αλλά βάση φόρμας μπορεί ακόμα και να κερδίσει ο Monaco. Από τους δύο Σουηδούς θα προτιμήσω τον Soderling που είναι πιο έμπειρος, ενώ στο άλλο δεν εμπιστεύομαι καθόλου τον Melzer και θα το αφήσω.

Mercedes Cup - Stuttgart

Zverev-Chardy 0-0
Kiefer-(q) Kubot 0-0
(LL) Sidorenko-Hanescu 0-0
Fognini-Davydenko 0-1
Πιστεύω ότι ο Sidorenko δεν μπορεί να προχωρήσει παραπάνω , αν και ο Hanescu δεν είναι και σπουδαίος παίκτης , βέβαια στην απόδοση 1.2 δεν πρόκειται να τον ποντάρω. Τον Davydenko επίσης δεν αξίζει να τον ποντάρει κανείς αφού φέτος είναι ή του ύψους ή (συνήθως) του βάθους, ενώ από τους δύο Γερμανούς πιστεύω ότι θα περάσει ο Kiefer αν και ίσως δυσκολευτεί στο πρώτο σετ, γιατί ο Πολωνός έχει μόνιμο πρόβλημα φυσικής κατάστασης και πέφτει μετά το πρώτο σετ. Επίσης θα κρατήσω και τη νίκη του Chardy αν και πιθανότατα θα πάει στα τρία σετ.


Internazionali femminili tennis di Palermo

Pennetta-Rezai 1-0
Garbin-Govortsova 0-0
Errani-Shvedova 0-0
Groenefeld-Schnyder 0-2
Αυτό που βλέπουμε φέτος είχε γίνει και πέρυσι καρμπόν, οι ίδιες τρεις Ιταλίδες είχαν φτάσει σε αυτό το γύρο και είχε χάσει μόνο η Garbin. Η αλήθεια είναι πως τη βλέπω πιο πιθανή να αποκλειστεί καί φέτος αν και η Govortsova δεν είναι καλύτερη από τις Martinez, Gallovits που έχει αποκλείσει έως τώρα. Δεν ξέρω αν η Errani είναι προληπτική αλλά η Shvedova εχει αποκλείσει ήδη άλλες δύο Ιταλίδες με το ίδιο σκορ μάλιστα (6-3,6-2), οπότε θα προτιμήσω την Pennetta αν και έχει δύσκολη αντίπαλο (Rezai), ενώ μου αρέσει και η απόδοση της Schnyder η οποία έχει βρει τη φόρμα της στα τελευταία παιχνίδια.


ECM Prague Open - Prague

Schiavone- K.Bondarenko 0-0
Suarez Navarro-(q) Bacsinszky 1-0
(WC) Diyas-Benesova 0-0
Hradecka-Bammer 1-1
Η μόλις 15 χρονών Diyas (photo) έκανε χθες την έκπληξη κόντρα στην Kvitova και σήμερα την σέβονται πλέον οι bookmakers απέναντι στην καλύτερη , επίσης Τσέχα Benesova, δίνοντάς στην στο 1.3 ενώ χθες στο 1.2. Δεν πιστεύω ότι θα κερδίσει και σήμερα ,αλλά το παιχνίδι της Benesova φέτος είναι επιεικώς απαράδεκτο και ασταθέστατο και δε θα ρισκάρω να πέσω θύμα εκπλήξεως. Αντιθέτως θα προτιμήσω την Suarez αν και δείχνει πολύ κουρασμένη για κάποιο λόγο στο παιχνίδι της, επειδή είναι πολύ καλύτερη από την Ελβετίδα. Τέλος θα τολμήσω στο lay 2-0 Bammer χωρίς να αποκλείω νίκη της Hradecka και δε θα ασχοληθώ καθόλου με το παιχνίδι της Schiavone.
Συνοπτικά λοιπόν επιλέγω για σήμερα :
  • Lay 2-0 Verdasco - Soderling /Robredo (multiple) - Chardy - Kiefer - Lay 2-0 Garbin - Pennetta/ Suarez (multiple) - Schnyder - Lay 2-0 Bammer

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία Γιάννη!
Εμένα μου αρκεί να κερδίσει η Bammer έστω και με 2-1 και με τρία tie-break δε με νοιάζει αρκεί να κερδίσει! Να πληρωθείς κι εσύ το lay 2-0 ...

zorian

JOKER είπε...

Επισης Χρήστο, σε ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

Σχεδόν όπως τα γράψαμε έγιναν. Με 3 σετ στα 12 games η Bammer τελικά βγήκε νικήτρια και πέρασε και το lay 2-0
zorian

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου