Meteo

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

NBA 17/11




Το πρωτάθλημα του NBA έχει προχωρήσει αρκετά πιστεύω ώστε να έχουμε μια μικρή ιδέα για τις ομάδες και να προχωρήσουμε σε κάποιες προβλέψεις. Σήμερα θα γίνουν οκτώ αγώνες :

  • Cleveland- G.State
  • N. Jersey- Indiana
  • Miami- Oklahoma City
  • New Orleans- LA Clippers
  • Houston-Phoenix
  • Denver- Toronto
  • Sacramento- Chicago
  • LA Lakers- Detroit

Στο Cleveland οι γηπεδούχοι είναι πολύ δυνατοί για να χάσουν , παίζουν βέβαια χωρίς τον Shaq αλλά κατά τη γνώμη μου καλύτερα για αυτούς. Μάλιστα πιστεύω ότι θα παίξουν και καλύτερη άμυνα οπότε καλοβλέπω το under 214.5 αναλόγως και την απόδοση στην οποία θα βγεί.

Το New Jersey έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας του με 0-10 ρεκόρ αλλά είναι πολύ άτυχο αφού έχει φοβερές απουσίες, Devin Harris, Yi Jianlian, Jarvis Hayes, Keyon Dooling, Courtney Lee και ο Tony Battie θα λείπουν για τους γηπεδούχους, έτσι η Indiana που έρχεται από 4 σερί νίκες (η τελευταία επί της Boston) έχει τον πρώτο λόγο.

To Miami στην πολύ δυνατή του έδρα, φιλοξενεί την Oklahoma που έρχεται από δυο σερι εκτός έδρα νίκες επί των Clippers και Spurs. Δύσκολα θα κάνει τη νίκη μέσα στο Miami αλλά no bet για μένα.

Οι Hornets έχουν 10 σερί νίκες κόντρα στους Clippers στην έδρα τους και 16/20 συνολικά, αλλά παίζουν χωρίς τον all- star Chris Paul και με νέο προπονητή τον general manager Jeff Bower. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τους Clippers και θα ρισκάρω υπέρ τους σε ένα παιχνίδι που γέρνει προς το over 190.5.

Το παιχνίδι στο Houston είναι ντέρμπι και δε θα ασχοληθώ, αν και νομίζω ότι το over 222.5 ίσως είναι μεγάλο αφού λογικά οι γηπεδούχοι θα το πάνε αμυντικά.

Οι Nuggets έρχονται από μεγάλη νίκη επί των Lakers με 105-79 !! και πέρυσι είχαν κερδίσει το Toronto με 132-98 στο τελευταίο παιχνίδι του Sam Mitchell σαν προπονητή. Δύσκολα θα τη γλιτώσει το Toronto και θα ρισκάρω να προβλέψω ότι θα χάσει και με πάνω από 8.5 πόντους που είναι το handicap.

Δυσκολο το παιχνίδι στο Sacramento με τους Kings να έχουν ξεκινήσει δυνατά φέτος με κορυφαίους τον ρούκι Tyreke Evans και άξιους συμπαραστάτες τους Thompson, Salmons, Miller παρά την απουσία του βασικού σκόρερ Kevin Martin . Οι Kings εμφανίζονται πολύ δυνατοί εντός έδρας με 4-1 νίκες αλλά δε θα ρισκάρω πρόβλεψη σε ένα απολύτως ισορροπημένο παιχνίδι.

Τέλος οι Lakers δε νομίζω να δυσκολευτούν από τους Pistons , βέβαια σε πολύ χαμηλή απόδοση και ενω δεν εχουν διαμορφωθεί ακόμα τα handicap.

Συνοπτικα παίζω:

Back Indiana @ 1.6

Back Clippers @ 2.3

Back Denver -8.5p @ 2.1

Cleveland -G.State back under 214.5 @ 2.1

New Orleans- Clippers back over 190.5 @ 1.94

1 σχόλιο:

JOKER είπε...

3/5 τελικα, αφού οι Clippers χασανε και το under στο Cleveland δεν ήρθε

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου