Meteo

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Darts-Ημιτελικοί

Το ενδιαφέρον μου εστιάζεται στον δεύτερο ημιτελικό ο οποίος θα ξεκινήσει αργά το βράδυ του Σαββάτου ανάμεσα στον Αυστραλό Whitlock και τον Ολλανδό Van Barneveld. Φαβορί στον σημερινό αγώνα θεωρείται ο εκπληκτικός Αυστραλός ο οποίος έχει "εξολοθρεύσει" σημαντικά ονόματα του χώρου όπως είναι τον πολύ φορμαρισμένο φέτος Osborne, τoν Terry Jenkins (no6 σε χρηματικά έπαθλα φέτος) και στα προημιτελικά τον James Wade (no3 φέτος).
Αντίπαλος του και σημερινό αουτσάιντερ βάσει των αποδόσεων είναι ο Ολλανδός Van Barneveld ένας από τους σημαντικότερους παίκτες του σπορ τα τελευταία χρόνια , no2 σε χρηματικά έπαθλα φέτος και περσινός φιναλίστ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Ο λόγος που θεωρείται αουτσάιντερ σήμερα ο Ολλανδός είναι προφανώς το γεγονός οτι ο Αυστραλός έχει καλύτερα στατιστικά ευστοχίας στα 4 παιχνίδια που εχει δώσει ο καθένας τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Παρόλα αυτά εγώ θεωρώ οτι στο συγκεκριμένο σπορ παίζει ρόλο κυρίως η εμπειρία και η ψυχολογία παρά τα στατιστικά ευστοχίας που στο κάτω κάτω αυτά έχουν σχέση και με την ημέρα του κάθε παίκτη.Γι αυτό τον λόγο , επειδή δηλαδή ο Ολλανδός Van Barneveld έχει αποδείξει στο παρελθόν οτι έχει την ικανότητα , την εμπειρία και την ψυχολογία να νικάει κρίσιμα παιχνίδια σε μεγάλα τουρνουά θα ποντάρω υπέρ του με χαμηλό ποντάρισμα καθώς όπως και να το κάνουμε τα νταρτς είναι απρόβλεπτο άθλημα.Ο αγώνας ξεκινάει στις 21.40 και μεταδίδεται ζωντανά από το Sky Sports αλλά και από την Bet365

Back
YourOdds
YourStake
YourProfit
Raymond Van Barneveld
2.18
€20.00
€23.60

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

FRAN ZENN είπε...

Thank you Hapi. I wish you Happy 2010 !!

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου