Meteo

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Μία επιλογή από Chennai για σήμερα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Η πρώτη μου επιλογή σήμερα θα είναι από το τουρνουά του Chennai (Ινδία) το οποίο θα διεξαχθεί σε σκληρή επιφάνεια . Σίγουρα στην αρχή της χρονιάς τα πράγματα είναι πάντα ρευστά καθώς δεν μπορεί να ξέρει κανείς την κατάσταση στην οποία βρίσκεται κάθε παίκτης. Κυρίως το κίνητρο είναι αυτό το οποίο δίνει μία παρόρμηση μεγαλύτερη σε κάποιον από τους αντιπάλους για να κυνηγήσει την νίκη καθώς όλοι οι αγώνες έως και το Αυστραλιανό Όπεν ουσιαστικά θεωρούνται αγώνες προετοιμασίας.
Ο αγώνας που μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον σήμερα είναι αυτός μεταξύ του Κολομβιανού Santiago Giraldo και του Γερμανού Bjorn Phau (photo). O Κολομβιανός νο107 στην παγκόσμια κατάταξη αν και Νοτιοαμερικανός αρέσκεται στις γρήγορες επιφάνειες χωρίς όμως να επιτύχει γενικότερα κάτι ιδιαίτερο στην καριέρα του. Ο Γερμανός νο111 στην παγκόσμια κατάταξη προτιμάει να παίζει και αυτός σε γρήγορες επιφάνειες και έχει κάνει κάποιες καλές εμφανίσεις τα δύο τελευταία χρόνια σε τουρνουά σκληρής επιφάνειας. Οι δύο τεννίστες έχουν ξαναβρεθεί αντίπαλοι το 2008 στο Furth της Γερμανίας (χωμάτινη επιφάνεια)με νικητή τον Κολομβιανό .
Ο Γερμανός κατά το παρελθόν έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις στο τουρνουά του Chennai και μάλιστα πέρσι έφτασε έως τα προημιτελικά όπου έχασε από τον συμπατριώτη του Schuettler. Αυτό σημαίνει οτι αν χάσει σήμερα από τον Giraldo στον πρώτο γύρο θα χάσει ranking πόντους που θα του στοιχίσουν πόντους από την Παγκόσμια κατάταξη και πιθανότατα θα πέσει κάτω από το νο111 κάτι που δεν θα είναι ευχάριστο ενόψει του Αυστραλιανού Όπεν καθώς θα κινδυνέψει να δώσει προκριματικούς αγώνες για να περάσει στο κυρίως ταμπλό.
Φυσικά τα παιχνίδια αυτή την εποχή εμπεριέχουν πολύ ρίσκο και τα πονταρίσματα πρέπει να είναι σχετικά χαμηλά. Το παιχνίδι βάσει προγράμματος θα ξεκινήσει γύρω στις 13.00-13.30 αν και οι ώρες εκκίνησης στο τέννις πάντα είναι στο περίπου.
Φέτος θα κρατάω ξεχωριστό ταμείο για το τέννις ξεκινώντας με κάβα 1000 ευρώ.

Back Bjorn Phau
Απόδοση: 1,94 (Betfair)
Ποντάρισμα:20 ευρώ
Επιθυμητό κέρδος:17,86 ευρώ

Θα πρέπει να σημειώσω εδώ οτι μπορεί κανείς να βρει καλύτερη απόδοση στην Expekt (2,00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου