Meteo

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Doha σήμερα

Καλημέρα. Επιτυχία χθες με τον ισπανό Granollers και το ταμείο βρίσκεται στα 994,96 ευρώ. Σήμερα έχει σειρά η Ντόχα στις επιλογές μου. Πιο συγκεκριμένα θα προτιμήσω για αρχή τον αγώνα του Γερμανού Benjamin Becker no40 στον κόσμο με αντίπαλο τον Κροάτη Ivo Karlovic no 37 (photo)για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά.
Ο Γερμανός προκρίθηκε μετά από εγκατάλειψη του αντιπάλου του Koellerer και ενώ προηγείτο με 5-1 στα games του πρώτου σετ. Ο Κροάτης από την άλλη ξεπέρασε το εμπόδιο του Ιταλού Fognini με 2-0 σετ.
Υπάρχουν τρεις λόγοι που με κάνουν να ποντάρω στον πανύψηλο Κροάτη. Ο πρώτος είναι οτι και στις τρεις αναμετρήσεις του με τον Γερμανό έχει φύγει από το κορτ νικητής , οι δύο μάλιστα πάλι σε σκληρή επιφάνεια. Ο δεύτερος είναι οτι πέρσι αποκλείστηκε από τα προημιτελικά του τουρνουά στο Τσεννάι οπότε λογικά θα θέλει να ισοφαρίσει τουλάχιστον τους πόντους της παγκόσμιας κατάταξης που κέρδισε πέρσι. Τέλος ο τρίτος και τελευταίος λόγος είναι η αγωνιστική του συμπεριφορά προχθές με αντίπαλο τον Fognini οπου έδειξε στα κρίσιμα σημεία του αγώνα οτι έχει την θέληση να ξεπεράσει τις δύσκολες καταστάσεις για να φτάσει στην νίκη.

Η δεύτερη μου επιλογή αφορά τη μεγάλη δόξα του τέννις Younes El Aynaoui ο οποίος θα αναμετρηθεί με τον Βέλγο Steve Darcis. Ο Μαροκινός ουσιαστικά έχει αποσυρθεί από το επαγγελματικό τέννις και αγωνίζεται κυρίως στα τουρνουά που γίνονται στις μουσουλμανικές χώρες και σε παιχνίδια βετεράνων. Το 2003 είχε φτάσει έως το no 14 της παγκόσμιας κατάταξης. Αν και τα χρόνια έχουν περάσει αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι δεν κυνηγάει τις νίκες όσο μπορεί καθώς παλεύει για το χειροκρότημα από το κοινό σε κάθε πόντο ενός ματς. Ο Βέλγος Darcis no 122 στον κόσμο ,είναι ανερχόμενος παίκτης αν και πέρσι δεν τα πήγε τόσο καλά. Οι δύο παίκτες έχουν αναμετρηθεί άλλες δύο φορές και έχουν από μία νίκη σε χωμάτινα τουρνουά. Πιστεύω οτι ο Μαροκινός θα παίξει πάλι για τον κόσμο και αν και δεν αποκλείω ακόμα και την έκπληξη εγώ θα ποντάρω στο να κατακτήσει τουλάχιστον ένα σετ.


Οι επιλογές:
Back Ivo Karlovic
Απόδοση: 1,49 (Betfair)
Ποντάρισμα:35 ευρώ
Επιθυμητό κέρδος:16,29 ευρώ

Lay Steve Darcis 2-0
Απόδοση lay: 2,10 (Betfair)
Ποντάρισμα:20 ευρώ
Επιθυμητό κέρδος:17,27 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου