Meteo

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Η ώρα του τελικού

Καλημέρα. Επιτυχημένη η χθεσινή επιλογή οπότε η κάβα ανέβηκε στα 1038,42 ευρώ.

Πολύ μεγάλος τελικός στην Doha. Δύο μεγάλοι και φορμαρισμένοι παίκτες ο Ισπανός Rafael Nadal no2 στην παγκόσμια κατάταξη και ο Ρώσος Nikolay Davydenko no6 θα αναμετρηθούν για τον πρώτο επίσημο τίτλο της χρονιάς. Και οι δύο έχουν φτάσει στον τελικό δίχως να χάσουν σετ και αποδίδοντας πολύ καλό τέννις.
Ο Ρώσος κέρδισε πιο εύκολα από οτι αναμενόταν στον ημιτελικό τον Ελβετό Federer με 6-4 6-4 ενώ ο Ισπανός πολύ χαλαρά τον Σέρβο Troicki 6-1 6-3.
Οι δύο αντίπαλοι θα αναμετρηθούν για δέκατη φορά με τον Ισπανό να προηγείται με 5-4 στις νίκες αλλά όμως τον Ρώσο να προηγείται με 4-1 στα παιχνίδια που έχουν γίνει σε σκληρή επιφάνεια (η επιφάνεια στην Ντόχα) τα δύο μάλιστα έγιναν αρκετά πρόσφατα το φθινόπωρο του 2009.
Σε τελικούς που έχουν γίνει σε σκληρή επιφάνεια ο Kolya έχει ρεκόρ 6-1 και συνολικά σε όλες τις επιφάνειες 19-5 πολύ καλά ποσοστά δηλαδή πράγμα που σημαίνει οτι γενικότερα μπαίνει με καλή ψυχολογία. Ο Ισπανός σε τελικούς σε σκληρή επιφάνεια έχει ρεκόρ 9-7 και σε όλους τους τελικούς 36-11.
Λογικά ο τελικός θα κριθεί στις λεπτομέρειες . Ο Ρώσος έχει πάρει τον αέρα του Ισπανού τελευταία στις γρήγορες επιφάνειες και ίσως αυτό δώσει το μικρό ψυχολογικό πλεονέκτημα στον Davydenko για να κερδίσει το παιχνίδι μάλλον σε τρία σετς.
Αυτός είναι ο λόγος που θα ποντάρω υπέρ του Davydenko.
Ώρα έναρξης 17.30

Back Nikolay Davydenko
Απόδοση : 2,28 (Betfair)
Ποντάρισμα:25 ευρώ
Επιθυμητό κέρδος: 30,40 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Τρέχουσα κάβα: 1038,42 ευρώ

* Ενημέρωση 17.05

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου