Meteo

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Doha και πάλι

Καλημέρα. Μία επιτυχία και μία αποτυχία χθες τελικά και ζημιές 3,71 ευρώ οπότε το ταμείο έπεσε στα 991,25 ευρώ. Θα ασχοληθώ σήμερα με τον πρώτο προημιτελικό που θα γίνει στην Ντόχα μεταξύ του Σέρβου Troicki και του Πολωνού Kubot (photo). Και οι δύο τεννίστες έχουν πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις στο τουρνουά.
Ο Σέρβος no29 στην παγκόσμια κατάταξη απέκλεισε τους Gimeno Traver και Olivier Rochus χωρίς να χάσει σετ ακόμα πράγμα που έχει καταφέρει και ο Πολωνός no101 στην παγκόσμια κατάταξη αποκλείοντας τους Maamoun και Stakhovsky.
Οι δύο σημερινοί αντίπαλοι έχουν αναμετρηθεί άλλες τέσσερις φορές κατά το παρελθόν με τον Σέρβο να έχει κερδίσει τις τρεις και τον Πολωνό την μία. Σε σκληρή επιφάνεια έχουν από μία νίκη. Τελευταία φορά που αναμετρήθηκανήταν πέρσι στο Roland Garros όπου ο Troicki είχε επικρατήσει σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε σε πέντε σετς.
Η γνώμη μου για το σημερινό ματς είναι οτι θα είναι πολύ αμφίρροπο και είναι πιθανό να καταλήξει σε τρίτο σετ. Θα επιλέξω να ποντάρω λοιπόν στο να πάρει ο Πολωνός τουλάχιστον ένα σετ. Άλλωστε στις 3 από τις 4 αναμετρήσεις τους ο Πολωνός το έχει επιτύχει ενώ στην τέταρτη αναμέτρηση εγκατέλειψε με την λήξη του πρώτου σετ.

Ώρα έναρξης 12.30 περίπου

Lay Viktor Troicki 2-0
Απόδοση lay: 2,36(Betfair)
Ποντάρισμα:34,99 ευρώ
Επιθυμητό κέρδος: 24,44 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου