Meteo

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

For your eyes only

Καλησπέρα. Μετά και την νίκη της Schiavone προχθές το ταμείο αυγάτισε και άλλο φτάνοντας πλέον στα 1170,63 ευρώ.
Πλέον φτάσαμε στον τέταρτο γύρο του Αυστραλέζικου grand slam σε άνδρες και γυναίκες . Σιγά σιγά καταπίνονται οι μέρες έως ότου έρθει η ώρα του μεγάλου τελικού στο τουρνουά των γυναικών και κάθε μια κοπέλα πια που έχει απομείνει στο κόλπο κάνει τα δικά της όνειρα και ζυγίζει τις πιθανότητες της. Η Vera Zvonareva (photo)από την Ρωσία νο9 στην παγκόσμια κατάταξη και η Victoria Azarenka από την Λευκορωσία νο7 στον κόσμο θα έχουν αύριο την ευκαιρία να μεγαλώσουν τις πιθανότητες τους για συμμετοχή σε ένα τελικό grand slam για πρώτη φορά στην καριέρα τους.
Η Ρωσίδα με τα πανέμορφα μάτια έφτασε εως τον τέταρτο γύρο αποκλείοντας διαδοχικά τις Kucova, Benesova και Dulko χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και χωρίς να χάσει σετ ακόμα. Πριν το Australian Open εμφανίστηκε στο τουρνουά του Sydney εγκαταλείποντας τον αγώνα της στον πρώτο γύρο με την Elena Vesnina στο πρώτο σετ. Πέρσι σταμάτησε στα ημιτελικά του Australian Open ( η καλύτερη της στιγμή σε grand slams γενικότερα) κάτι που σημαίνει οτι αν χάσει αύριο θα χάσει έδαφος στην παγκόσμια κατάταξη.
Η λεπτοκαμωμένη Λευκορωσίδα φτάνει στον τέταρτο γύρο έχοντας αποκλείσει τις Cohen-Aloro, Voegele και Garbin (βατές πάντως αντίπαλοι) χωρίς να χάσει και αυτή σετ. Πριν το Australian Open είχε δείξει οτι βρίσκεται σε καλή κατάσταση από το τουρνουά του Sydney όπου έφτασε έως τα ημιτελικά οπου έχασε από την μετέπειτα νικήτρια Dementieva άνετα πάντως με 6-3 6-1. Πέρσι σταμάτησε στον τέταρτο γύρο (στο σημείο που βρισκόμαστε και τώρα δηλαδή).
Κατά το παρελθόν έχουν γίνει τέσσερις αναμετρήσεις μεταξύ των δύο τεννιστριών με την Ρωσίδα να έχει κερδίσει και τις τέσσερις φορές χωρίς να έχει χάσει σετ !!!! Οι τρεις μάλιστα αναμετρήσεις έγιναν σε σκληρή επιφάνεια όπως και αύριο. Παρόλα αυτά φαβορί δίνεται αύριο η Λευκορωσίδα.
Εγώ για αύριο θα εκμεταλλευτώ το γεγονός αυτό και θα ποντάρω στην κατάκτηση ενός σετ από την Ρωσίδα κάτι που έχει καταφέρει άλλωστε 8 φορές στις προηγούμενες αναμετρήσεις τους.
Ώρα έναρξης βάσει προγράμματος κατά τις 12.00 αύριο το μεσημέρι
Lay Victoria Azarenka 2-0
Απόδοση : 3,05 (Betfair)
Ποντάρισμα:30 ευρώ
Επιθυμητό κέρδος: 13,91 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Τρέχουσα κάβα: 1170,63 ευρώ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Θέμη!!
Καλή συνέχεια κι εύχομαι πενταπλάσια ταμεία!
zorian

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου