Meteo

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Tρίτη 13/1/2009


Καλημέρα. Αρκετά παιχνίδια περιλαμβάνει η σημερινή μέρα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ,βόλλευ,σνούκερ. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν αρκετά ματς ομάδων από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και ίσως το βράδυ να προκύψει κάποια επιλογή.

Στο μπάσκετ διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική του Eurocup με αρκετά παιχνίδια να είναι αδιάφορα. Από τα ματς στα οποία υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αρκετά πιθανή νίκη δείχνει η νίκη του Άρη στο Ισραήλ σε απόδοση γύρω στο 1,37. Αν δεν έχουν ξεσηκωθεί οι Ισραηλινοί με τις δηλώσεις Ματσόν ίσως ο Άρης καταφέρει να προκριθεί. Το δεύτερο ματς που σκέφτομαι είναι η νίκη της Άρτλαντ με την FMP. Oι φιλοξενούμενοι αν κερδίσουν τους Γερμανούς και ταυτόχρονα χάσει η Μπολόνια στην Βαλένθια ισοβαθμούν με Άρτλαντ και Μπολόνια αλλά αν έχω υπολογίσει καλά υστερούν σε κάθε ισοβαθμία. Αντίθετα η Άρτλαντ αν κερδίσει σήμερα και χάσει ταυτόχρονα η Μπολόνια προκρίνεται. Το ματς στη Γερμανία θα προηγηθεί κατά μια ώρα του παιχνιδιού στην Ισπανία. Η απόδοση είναι περίπου στο 1,40 και το σκέφτομαι. Αυτό που με προβληματίζει είναι η ήττα των Γερμανών στη Σερβία στον πρώτο γύρο με 28 πόντους διαφορά και το ότι οι γερμανικές ομάδες γενικά φέρνουν αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα.

Στο βόλλευ έχουμε αγώνες τσάμπιονς λίγκ για άνδρες και γυναίκες με Κάννες και Πέζαρο να έχουν προβάδισμα στις γυναίκες ενώ στους άνδρες τα παιχνίδια είναι περισσότερο αμφίρροπα. Μπέογκραντ-Μαγιόρκα, Δ. Μόσχας-Μαασέικ,Οντίντσοβο-Φριντρισχάφεν και Παρί- Καζάν. Θέλω να δω λίγο τις αποδόσεις για να σκεφτώ μήπως υπάρχει κάποιο αουτσάιντερ που μπορεί να πονταριστεί.

Τέλος στο σνούκερ γίνονται δύο παιχνίδια.

Χίγκινς-Φου και Ντέι-Άλλεν.

Το τουρνουά αυτή την εβδομάδα δείχνει να ευνοεί έως τώρα τα φαβορί αν και πιστεύω οτι αν κάποιος ποντάρει πριν τον αγώνα τα αουτσάιντερς σήμερα θα μπορέσει κάποια στιγμή να κλείσει ισόποσα τα πονταρίσματα του. Πάντως το ένστικτο μου λέει οτι ο Χίγκινς θα κερδίσει σήμερα ενώ στο άλλο ματς δεν έχω άποψη κυρίως γιατί ο Άλλεν είναι αρκετά φορμαρισμένος.

Ίσως αργότερα προς το μεσημέρι γράψω κάποιο ακόμα σχόλιο αν δω κάτι καινούργιο.

Καλή επιτυχία.

3 σχόλια:

FRAN ZENN είπε...

META AΠΟ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΛΕΙΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟ Χ2 ΣΤΟ ΓΙΟΒΙΛ-ΣΚΑΝΘΟΡΠ ΚΑΙ ΤΟ 1Χ ΣΤΟ ΣΟΥΙΝΤΟΝ-ΣΤΟΚΠΟΡΤ . ΚΑΚΗ ΟΜΩΣ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΒΙΛ

FRAN ZENN είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΩ Η ΑΡΤΛΑΝΤ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕ.ΚΡΙΜΑ. Ο ΧΙΓΚΙΝΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΦΟΥ.ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΝΟΥΚΕΡ . ΑΛΛΕΝ-ΝΤΕΙ 4-1 ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ

FRAN ZENN είπε...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΣΝΟΥΚΕΡ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου