Meteo

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Δευτέρα, 9/3/2009

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Σήμερα δεν έχει αγώνες τέννις καθώς το τουρνουά του Indian Wells θα ξεκινήσει την Τετάρτη. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες snooker για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ποδόσφαιρο και κάποια παιχνίδια σε μπάσκετ και βόλλευ.
Οι αγώνες snooker που γίνονται σήμερα και ξεκινούν στις 12.00 είναι :
Hamilton-Walden
Harold-Wenbo
Lee-Trump
O Brien-Burnett
Williams-Ford

Η σημερινή μου επιλογή θα είναι ο Mark Williams ο οποίος είναι παίκτης μεγάλης εμπειρίας και δυσκολεύομαι πού να τον φανταστώ εκτός τελικών Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Στα υπόλοιπα παιχνίδια πιστεύω οτι θα γίνει μεγάλη μάχη στα παιχνίδια Hamilton-Walden και Harold-Wenbo και δεν αποκλείω τα δύο φαβορί Walden,Wenbo -ειδικά ο δεύτερος-να χάσουν. Lay σε αυτούς τους δύο παίκτες με κλείσιμο του πονταρίσματος με ισόποσο κέρδος σε τιμή 1,65-1,70 των Hamilton,Harold νομίζω οτι είναι επιλογές με υψηλή πιθανότητα επαλήθευσης.

Στα παιχνίδια του ποδοσφαίρου πιστεύω οτι η Kavala δεν θα χάσει oπότε lay Veria. Πιστεύω επίσης οτι δεν θα χάσει και η Manisaspor οπότε lay Gaziantep. Τέλος θεωρώ οτι πολύ πιθανό over 2,5 μπορεί να συμβεί στον αγώνα Slavia Praha-Banik Ostrava καθώς η Slavia σκοράρει αρκετά στην έδρα της ενώ αρκετά παιχνίδια στην Πράγα μεταξύ των δύο ομάδων έχουν τελειώσει με τουλάχιστον 3 γκολ.

Στο μπάσκετ για το φινλανδικό πρωτάθλημα γίνεται ο αγώνας Kouvot-KTP (18.30)χωρίς να έχω άποψη και γνώση του συγκεκριμένου πρωταθλήματος ενώ τέλος στο βόλλευ υπάρχουν 3 αγώνες διαθέσιμοι στοιχηματικά και αυτοί είναι:
19.00 Panathinaikos-Paok
21.15 Rottenburg-Giessen
21.30 Pineto-Verona

Σκέφτομαι να ποντάρω Verona αν πάρει το πρώτο set.
Καλή επιτυχία

1 σχόλιο:

FRAN ZENN είπε...

ΠΕΡΑΣΑΝ WILLIAMS, ΚΑΒΑΛΑ,MANISASPOR. ΤΑ LAYS ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου