Meteo

Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Πέμπτη, 9/4/2009

Καλημέρα. Ο Chardy μας διέψευσε χθες ενώ η Serena Williams προδόθηκε από τον τραυματισμό της και όσοι το υποψιάστηκαν πληρώθηκαν αδρά όπως ο καλός φίλος Zorian το καλαίσθητο μπλογκ του οποίου αξίζει να επισκεφθείτε (σχετικό link θα βρείτε στα αγαπημένα sites).

Πάμε να δούμε τα σημερινά.


HOUSTON:
CANAS-DENT 3-0 (0-0)
KOROLEV-GIMENO TRAVER 2-0 (2-0)
GRANOLLERS-HAAS 0-0
JENKINS-PHAU 1-0 (0-0)



Xθες είδαμε και τους δύο Αμερικανούς να προκρίνονται στα προημιτελικά ενός χωμάτινου τουρνουά. Πιστεύω οτι ο Canas θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να προκριθεί επί του Dent που δεν έχει να επιδείξει κάτι ενδιαφέρον στο τουρνουά παλαιότερα. Επίσης ο Korolev αν παίξει όπως μπορεί θα περάσει τον Gimeno Traver ενώ στα άλλα δύο παιχνίδια δεν έχω άποψη.



CASABLANCA:
ANDREEV-DEVILDER 0-0
ZVEREV-GICQUEL 0-0
SERRA-O.ROCHUS 0-1 (0-0)
GABASHVILI-RAMIREZ 0-0



Ο Andreev πιστεύω οτι θα ξεπεράσει το εμπόδιο του Devilder καθώς έδειξε οτι είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πιστεύω όμως οτι θα τα καταφέρει ο άλλος Ρώσος ο Gabashvili καθώς ο Ramirez είναι πιο κλασσικός παίκτης χώματος και στο παρελθόν έφτασε ως τα ημιτελικά. Πιστεύω οτι και ο Gicquel θα επαναλάβει την περσινή του επιτυχία να φτάσει στα προημιτελικά. No bet το τέταρτο παιχνίδι.



MARBELLA:
ZAKOPALOVA-VORACOVA 1-1 (0-0)
IVANOVA-SUAREZ NAVARRO 1-0 (1-0)
KANEPI-RUS 0-0
ERRANI-HERCOG 0-0
SFAR-JANKOVIC 0-0



Υπάρχουν πολλά σαφή φαβορί σήμερα με μικρές αποδόσεις που λογικά δεν θα περάσουν όλα. Οπότε δεν χρειάζεται να ποντάρει κανείς κάποιο και να πέσει στην έκπληξη.



PONTEVEDRA:
LEPCHENKO-PASZEK 0-0
LISICKI-WOZNIAK 2-1 (0-0) 2009 Ausopen Lisicki 64 63
MATTEK-HANTUCHOVA 0-1 (0-0)
RAZZANO-WOZNIACKI 0-0



Πιστεύω οτι η Paszek έστω και δύσκολα θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Lepchenko. Tα άλλα τρία παιχνίδια είναι αρκετά δύσκολα και δεν αποκλείω και τα τρία outsiders να περάσουν

Καλή επιτυχία

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία Θέμη! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
zorian

JOKER είπε...

ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου