Meteo

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Συγκλονιστικά παιχνίδια


Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα . Μετά από 2 μέρες μη ενημέρωσης λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων ήρθε η ώρα να ξανασχοληθούμε με το τουρνουά του Roland Garros. Στο άρθρο της Παρασκευής αναφέρθηκα στην πιθανή περίπτωση να βρεθεί στα προημιτελικά κάποιο απίθανο αουτσάιντερ και ήδη το Σαββατοκύριακο οι Kohlschreiber, Soderling με τις νίκες τους απέναντι σε Djokovic,Nadal διεκδικούν και οι δύο τον τίτλο του παίκτη -Σταχτοπούτα του φετινού French Open. Εκτός και αν ο Cilic ή ο βετεράνος Haas προχωρήσουν σε νέες βόμβες. Στις γυναίκες είχαμε το Σαββατοκύριακο τον αποκλεισμό της Ivanovic και της Dementieva γεγονότα όμως που αργά ή γρήγορα θα γίνονταν αφού η αγωνιστική κατάσταση και των δύο τον τελευταίο καιρό δεν ήταν καλή. Ας δούμε τα σημερινά παιχνίδια.

ΑΝΔΡΕΣ:
DEL POTRO-TSONGA 2-0 (0-0)
Ο Αργεντινός δεν έχει χάσει σετ ακόμη . Η προιστορία είναι υπέρ του αλλά το κυριότερο είναι οτι παίζει πολύ καλά. Πιστεύω οτι θα επιβληθεί στα ράλι του Tsonga και στο τέλος θα κερδίσει.
ROBREDO-KOHLSCHREIBER 3-0 (2-0)
Αν χάσει σήμερα ο Robredo οι Ισπανοί μετά από 13 χρόνια - το 1996 χρονιά που κατέκτησε το Roland Garros ο Yevgeny Kafelnikov- δεν θα έχουν εκπρόσωπο τους στα προημιτελικά. Αρκετά μεγάλο το βάρος στους ώμους του Robredo o οποίος είχε εύκολο σχετικά πρόγραμμα (Mannarino,Gimeno Traver,M. Gonzalez). Το παιχνίδι λογικά θα είναι οριακό με τον Γερμανό με ψυχολογία σίγουρα ανεβασμένη στα ύψη. Φέτος έχουν ξαναπαίξει με νικητή τον Ισπανό.Σίγουρα για μένα 4 σετ μπορεί και 5. Ενδεχομένως να αποδειχθεί και το συγκλονιστικότερο παιχνίδι του τουρνουά φέτος.
RODDICK-MONFILS 4-3 (0-2)
Μεγάλη ευκαιρία σήμερα για τον Roddick . Βρίσκεται σε καλή κατάσταση και βρίσκει τον Monfils σε μία κατάσταση όχι εκρηκτική. Η ψυχολογία είναι με τον Αμερικανό καθώς τον έχει κερδίσει 2 φορές φέτος αλλά έχει χάσει και τις 2 φορές στο χώμα. Και αυτό το παιχνίδι λογικά θα πάει μακριά.
HAAS-FEDERER 3-8 (0-0)
Λογικά η ψυχολογία του Ελβετού πρέπει να βρίσκεται στα ύψη μετά τον αποκλεισμό του Nadal. Έχει μοναδική ευκαιρία τώρα να κερδίσει το gran slam που του λείπει. Εύκολα ή δύσκολα θα ξεπεράσει τον Haas τουλάχιστον αυτό λέει η λογική ο οποίος μάλιστα τις δύο τελευταίες φορές που επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον Federer το "απέφυγε" λόγω τραυματισμού.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ:
JANKOVIC-CIRSTEA 0-1 (0-0)
Εύκολα θα ξεπεράσει η Σέρβα την Ρουμάνα κατά τη γνώμη μου.
RAZZANO-STOSUR 0-1 (0-0)
H Γαλλίδα και η Αυστραλέζα έχουν αποδώσει εξαιρετικά φέτος. Η Razzano μάλιστα δεν έχει χάσει σετ έως τώρα. Μάλλον θα χάσει σήμερα set αλλά πιστεύω οτι θα κερδίσει τελικά.
KUZNETSOVA-RADWANSKA 4-3 (0-0)
Θέλω να πιστεύω οτι το παιχνίδι θα είναι πιο αμφίρροπο από τις αποδόσεις που δίνονται στην Ρωσίδα. Lay στην Sveta και πιστεύω οτι θα ανέβει η απόδοση αρκετά για να κλείσω ισόποσα το ποντάρισμα μου.
WOZNIAK-S. WILLIAMS 1-0 (0-0)
Ακριβώς τα ίδια υποστηρίζω και γι αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω οτι η απόδοση της Williams θα ανέβει ανεξάρτητα αν θα κερδίσει ή θα χάσει σήμερα.

Από οτι μπορεί να καταλάβει κανείς θα κινηθώ μόνο live σήμερα. Καλή επιτυχία σε όλους

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία Θέμη!
Del Potro με χίλια κι από εμένα. Βασικά ξεκινάω σε όλα τα παιχνίδια με ποντάρισμα στα αουτσάιντερς και μοίρασμα στη συνέχεια.
Αλλά πάω γερά και με τον Αργεντίνο και την Radwanska
zorian

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου