Meteo

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Λίγο πριν το Wimbledon


Καλημέρα. Μετά από απουσία αρκετών ημερών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρήκα λίγο χρόνο για να γράψω το σημερινό άρθρο για το τέννις. Χθες ήταν μία μέρα πολύ σκληρή για τα φαβορί καθώς αν θυμάμαι καλά μόνο η Safina και η Radwanska κέρδισαν εύκολα. Ίσως και οι Schuettler,Dancevic. Σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια όποιος είχε ξεκινήσει κάνοντας lay στο φαβορί και δεν ήταν πλεονέκτης θα μπορούσε να αποκομίσει κέρδος καθώς ακόμα και οι Chakvetadze, Hernandez που έχασαν ξεκίνησαν με μπρέικ. Το άσχημο νέο της χθεσινής ημέρας ήταν ο τραυματισμός του Μάρκου Παγδατή που απ΄ότι φαίνεται θέτει σε μεγάλη αμφισβήτηση την συμμετοχή του στο Wimbledon. Ελπίζω ο τραυματισμός του τελικά να μην είναι σοβαρός. Ας δούμε τα σημερινά παιχνίδια:

HERTOGENBOSCH:
BARROIS-WICKMAYER 0-0
PENNETTA-TANASUGARN 1-2 (0-0)
SAFINA-HANTUCHOVA 3-3 (0-0) 2009 Stuttgart Safina 64 62
SCHIAVONE-GOVORTSOVA 0-1 (0-0) 2009 Brisbane 75 62
To αξιοσημείωτο είναι οτι μόνο η Hantuchova και η Schiavone έχουν χάσει set. Πολύ πιθανό να καταλήξει στα τρία sets είναι το παιχνίδι Barrois-Wickmayer. Η Βελγίδα είναι φορμαρισμένη αλλά και η Γερμανίδα έδειξε οτι έχει πολύ καλό σερβίς. Η Safina πιστεύω οτι θα κερδίσει καθώς της αρέσει το συγκεκριμένο τουρνουά. Για αυτούς που κοντράρουν τα φαβορί δεν αποκλείω πάλι να έχουμε δυσκολίες και στα άλλα δύο παιχνίδια.

BECKER-LLODRA 0-1 (0-0)
SCHUETTLER-CHARDY 0-0
NAVARRO-FERRER 0-1 (0-0)
SELA-SLUITER 0-0
Πολύ επικίνδυνα παιχνίδια καθώς δεν μπορώ να είμαι σίγουρος τι στάση θα κρατήσουν τα φαβορί εν΄οψει Wimbledon. Chardy και Ferrer δείχνουν επικρατέστεροι αλλά ο Chardy έχει δείξει στο παρελθόν οτι παρατάει παιχνίδια.

EASTBOURNE:
WOZNIACKI-MAKAROVA 2-0 (0-0)
BARTOLI-MEDINA 3-0 (0-0)
RAZZANO-RADWANSKA 0-2 (0-1)
DUSHEVINA-WOZNIAK 0-0
H Makarova έχει κερδίσει 4 σετ αυτή την εβδομάδα και τα 3 είναι στο tie-break. Νομίζω οτι η Wozniacki ανεβασμένη και μετά την νίκη επί της Stosur δεν θα έχει πρόβλημα. Εύκολα ή δύσκολα πιστεύω οτι θα κερδίσει και η Bartoli σε ένα τουρνουά που πέρσι και πρόπερσι έφτασε έως τα ημιτελικά. Πιθανό over στο παιχνίδι Razzano-Radwanska καθώς η Πολωνέζα είναι η περσινή νικήτρια αλλά η Γαλλίδα δείχνει αρκετά φορμαρισμένη. Δεν αποκλείεται έκπληξη στο Dushevina-Wozniak. Η Ρωσίδα δεν παίζει άσχημα και έχει φτάσει ως τον τελικό παλαιότερα.

DANCEVIC-MAYER 0-0
SANTORO-LJUBICIC 4-4 (0-0)
ISTOMIN-TURSUNOV 0-0
GARCIA LOPEZ-TIPSAREVIC 1-0 (0-0)
Από τα παραπάνω παιχνίδια μου αρέσει περισσότερο η απόδοση του Dancevic. Πολύ πιθανά όμως να καταλήξει σε τρία sets. Δεν μου αρέσει κάτι άλλο

Εν κατακλείδι Wozniacki-Bartoli-Dancevic ξεχωρίζουν σήμερα και θα σκεφτώ πως θα διαχειριστώ τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Καλή επιτυχία.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλώς τον Θέμη! Καλή επιτυχία!
Μια δυάδα ετοιμάζω κι εγώ για σήμερα. αλλά έχω παιδευτεί αρκετά. Ελπίζω να μην σπάσουν και σήμερα τα φαβορί
zorian

FRAN ZENN είπε...

Ευχαριστώ Χρήστο. Θα μπω κι εγώ να δω την δυάδα σου

JOKER είπε...

Και σε αυτό το Grand Slam θα υπάρχει διαθέσιμο το Livescore του τουρνουά αριστερά κάτω απο την ώρα

Ανώνυμος είπε...

Μας έσκασε αυτός ο Dancevic αλλά τα κατάφερε τελικά!!!
Μπράβο Θέμη!!
Άντε να δούμε και τα δικά μου τώρα...
zorian

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου