Meteo

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Λίγα παιχνίδια σήμερα

photo : Adrian Mannarino (France)

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Το Σαββατοκύριακο λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων ως συνήθως δεν έγινε ανανέωση του blog. Αυτή την εβδομάδα έχουν ήδη ξεκινήσει τέσσερα νέα τουρνουά σε Taskent,Seoul,Metz,Bucharest. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει λίγα παιχνίδια ενώ οι αγώνες στην Seoul αναβλήθηκαν σήμερα λόγω βροχής. Τα σημερινά παιχνίδια:

BUCHAREST:
LUCZAK-K. BECK 0-1 (0-0)
LUNCANU-GRANOLLERS 0-0
Σχετικά αδιάφορα παιχνίδια δεν θα με απασχολήσει κάποιο σήμερα

METZ:
PHAU-SCHUETTLER 0-3 (0-2)
2009 Chennai (hard) Schuettler 62 75
MANNARINO-OUANNA 2-4 (2-3)
2009 St Brieuc (clay) Ouanna 75 16 64
A. BECK-LU 0-0
Στη Metz θα ασχοληθώ με τον Γαλλικό εμφύλιο. Ο Mannarino πέρσι έκανε πολύ καλή πορεία και αποκλείστηκε στα ημιτελικά. Με τον Ouanna έχουν αναμετρηθεί αρκετές φορές οπότε ξέρει καλά ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Πιστεύω οτι το παιχνίδι είναι 50-50 και θα προτιμήσω το κίνητρο του Mannarino (photo). Στα άλλα δύο παιχνίδια Schuettler και Beck δείχνουν πιο κοντά στην νίκη.

Μία η σημερινή επιλογή λοιπόν .
Mannarino
Καλή επιτυχία

Υ.Γ. Στο κάτω μέρος του blog εμφανίζονται 3 πίνακες από το site oddsportal.com οπου εμφανίζονται sure bets (Bets δηλαδή τα οποία αν πονταριστεί κάθε δυνατή επιλογή με συγκεκριμένο ποντάρισμα-stake (φυσικά σε διαφορετικές εταιρείες ) όποιο και να είναι το αποτέλεσμα αυτός που ποντάρει θα έχει κέρδος), πτώσεις αποδόσεων (οπου εκεί που αναγράφεται tip είναι η απόδοση που πέφτει) και πρόγραμμα των αγώνων που πρόκειται να ξεκινήσουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου