Meteo

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Επικίνδυνες αποστολές


Καλημέρα. 1/2 χθες οπότε μέτρια η χθεσινή μέρα.Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες για τα προημιτελικά των τουρνουά της εβδομάδας . Υπάρχουν ενδιαφέρουσες αποδόσεις και τα δεδομένα μας οδηγούν σε κάποιες επιλογές. Ας δούμε το σημερινό πρόγραμμα

SEOUL:
KIRILENKO-DUSHEVINA 0-3 (0-1)
HANTUCHOVA-DATE KRUMM 0-0
RYBARIKOVA-MEDINA GARRIGUES 0-0
Ήδη η Groenefeld έχει προκριθεί για τα ημιτελικά καθώς νωρίτερα κέρδισε σε τρία sets την Chan. To παιχνίδι της Kirilenko με την Dushevina γίνεται τώρα. Στα άλλα δύο παιχνίδια λογικά η Hantuchova εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει την Date Krumm αλλά η απόδοση δεν αξίζει καθόλου και από την άλλη η Γιαπωνέζα είναι σε θέση να την δυσκολέψει. Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας Rybarikova και Medina Garrigues δεν έχουν set ακόμη και η πιθανότητα για παιχνίδι 3 set είναι μεγάλη. Εδώ θα ποντάρω Medina Garrigues αν στους προηγούμενους αγώνες κερδίσουν Dushevina και Hantuchova (τα φαβορί δηλαδή) με στόχο το ισόποσο κλείσιμο αν η απόδοση της Medina πέσει κάτω από το 2.

TASHKENT:
PANOVA-PEER 0-0
KUSTOVA-GOVORTSOVA 0-2 (0-1)
SHVEDOVA-NICULESCU 1-2 (0-2)
2009 Wimbledon (grass) Shvedova 61 60
2008 Tashkent (hard) Niculescu 63 34 (Shvedova retired)
AMANMURADOVA-VOEGELE 1-0 (1-0)
Αν η Niculescu δεν είχε αποκλειστεί πέρσι σε αυτόν ακριβώς τον γύρο θα πόνταρα σίγουρα lay Shvedova 2-0. Τώρα όμως θα το αφήσω αν και πιστεύω οτι μπορεί να δώσει μάχη. Και οι δύο δεν έχουν χάσει σετ ακόμα οπότε η πιθανότητα για τρία sets είναι μεγάλη . Θα ρισκάρω στην Amanmuradova (photo)η οποία παίζει στην πατρίδα της και δείχνει να έχει ρέντα καθώς ήδη έχει κερδίσει δύο παιχνίδια στα τρία sets και είναι το outsider σήμερα.

BUCHAREST:
MONACO-CUEVAS 2-0 (2-0)
2009 Estoril (clay) Monaco 62 64
RAMIREZ HIDALGO-VENTURA 4-1 (4-1)
2009 Sczecin (clay) Ventura 76 63
MONTANES-FOGNINI 1-1 (1-1)
M. GONZALEZ-GREUL 1-1 (1-1)
2009 Torino (clay) Gonzalez 62 64
Όλοι όσοι κέρδισαν φέτος (Monaco,Ventura,M. Gonzalez) έχουν προβάδισμα για να κερδίσουν και σήμερα. Αρχικά ο M. Gonzalez ο οποίος αντιμετωπίζει τον Greul ο οποίος είναι παίκτης βατός και λίγο έλειψε στο τέλος ο Koellerer να του γυρίσει το παιχνίδι. Ο Γερμανός δεν έχει χάσει set ακόμα και θεωρώ οτι σήμερα θα χάσει σίγουρα. Τι ένα ,τι δύο. Ο Ramirez χθες στο τελευταίο game δεν μπορούσε να περπατήσει με τον Ρουμάνο Copil και από τριπλό match point παραλίγο ο άσημος Ρουμάνος να του γυρίσει το παιχνίδι. Ποντάρω Ventura σε αυτό το παιχνίδι. Ο Monaco είναι μεγάλο φαβορί όντως αλλά με προβληματίζει οτι δεν έχει χάσει set ακόαμ οπότε μάλλον θα τον αφήσω στην ησυχία του. Τέλος ο Fognini έχει ήδη αποκλείσει δύο Ισπανούς και πάει σήμερα και για τον τρίτο. Ο Montanes δεν έχει χάσει set ακόμα και μάλλον θα χάσει σήμερα. Δεν ξέρω αν θα χάσει και το παιχνίδι αλλά το lay Montanes 2-0 είναι πολύ πιθανό
METZ:
BECK-MATHIEU 0-0
KOROLEV-KOHLSCHREIBER 0-3 (0-2)
PETZSCHNER-GASQUET 0-0
MONFILS-TIPSAREVIC 0-2 (0-0)
Γερμανογαλλικές μονομαχίες με ένα Ρώσο και ένα Σέρβο να θέλουν να κάνουν την υπέρβαση σήμερα. Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα αμφίρροπο και περιλαμβάνει παίκτες οι οποίοι μπορούν να σε στείλουν ¨αδιάβαστο¨. Παίκτες όπως οι Beck,Korolev,Kohlschreiber, Mathieu,Gasquet,Monfils δεν μπορείς να τους εμπιστευτείς σε τέτοιας δυναμικότητας τουρνουά. Ή θα κινηθώ live αν δω κάτι ενδιαφέρον ή θα κάνω lay τον Monfils -για trading καθώς η απόδοση του 1,34 είναι για γέλια- αν έχουν περάσει όλοι οι Γάλλοι προηγουμένως.
Συνεπώς οι σημερινές επιλογές θα είναι οι
Amanmuradova, M.Gonzalez, Ventura
Καλή επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου