Meteo

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Ενδιαφέρον το πρόγραμμα


Καλημέρα. 2/2 χθες οπότε θετική η χθεσινή ημέρα. Σήμερα την στιγμή που γράφω ήδη έχουν τελειώσει τα πρώτα δύο παιχνίδια στην Seoul και πρόκειται να ξεκινήσει το αγωνιστικό πρόγραμμα και στην Tashkent. Για να δούμε τα παιχνίδια που έχουν απομείνει.

SEOUL:
HANTUCHOVA-SCHEEPERS 0-0
SEVASTOVA-DUSHEVINA 0-0
Στους δύο πρώτους αγώνες έχουν κερδίσει δύο outsiders (Date Krumm, Kirilenko) οπότε το πιθανότερο είναι στατιστικά να περάσουν τα δύο φαβορί οπότε no bet.

TASHKENT:
BYCHKOVA-AMANMURADOVA 1-0 (0-0)
2009 Contrexeville (clay) Bychkova 76 64
MANASIEVA-GOVORTSOVA 0-0
MAYR-PANOVA 2-0 (1-0)
2009 Pelham (clay) Mayr 63 61
WOERLE-PEER 0-1 (0-1)
Λογικά η Peer θα περάσει σήμερα παρά την κούραση από το προηγούμενο τουρνουά καθώς η αντίπαλος είναι πολύ βατή. Θα ποντάρω υπέρ της Mayr η οποία έχει κερδίσει και τις δύο φορές που έχει βρεθεί αντίπαλη με την Panova. Πολύ πιθανή και η Govortsova αλλά αυτή την κοπέλα δεν την πολυ εμπιστεύομαι. Πάντως η Manasieva πέρσι και πρόπερσι αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο. Μάλλον θα το αφήσω όμως γιατί μπορεί να γίνει σφικτό παιχνίδι. Πιθανό outsider σήμερα για νίκη η Bychkova η οποία έχει φτάσει κατά το παρελθόν έως τα ημιτελικά και προχθές με την Olaru στο δεύτερο σετ δεν απειλήθηκε καθόλου. Νο bet και αυτό.

METZ:
MONFILS-GROSJEAN 1-1 (0-1)
TIPSAREVIC-LJUBICIC 0-2 (0-1)
PETZSCHNER-LLODRA 0-0
GASQUET-C. ROCHUS 3-1 (0-0)
2009 Barcelona (clay) Rochus 61 67 63
O LLodra χθες κατάφερε ένα παιχνίδι που έδειχνε οτι μάλλον θα το έχανε να το ανατρέψει και να φτάσει στην νίκη. Στις 3 τελευταίες του συμμετοχές έχει αποκλειστεί από τον δεύτερο γύρο και έχω την εντύπωση οτι σήμερα θα το επαναλάβει. Ο Petzschner έχει αγωνιστεί στην Metz άλλη μία φορά και είχε φτάσει έως τα προημιτελικά. Πιστεύω οτι φέτος θα το επαναλάβει. Δεν εμπιστεύομαι καθόλου τον Monfils ο οποίος κατάφερε να χάσει την προηγούμενη Παρασκευή από τον De Bakker για το Davis Cup. Το παιχνίδι Tipsarevic-Ljubicic είναι πολύ αμφίρροπο και δεν αποκλείω να πάει σε τρία sets. O Κροάτης έχει νικήσει και στα δύο παιχνίδια με αντίπαλο τον Σέρβο αλλά ο Tipsa πέρσι έφτασε έως τα προημιτελικά και έχει κίνητρο. Τέλος φαβορί μεν ο Gasquet αλλά δεν έχει παίξει πολλά παιχνίδια ακόμα και ο Rochus τον έχει κερδίσει φέτος. Μπορεί να γίνει κάποια έκπληξη το βράδυ.

BUCHAREST:
HERNANDEZ-M. GONZALEZ 0-2 (0-2)
2009 Umag (clay) Gonzalez 64 64
GREUL-KOELLERER 2-3 (2-3)
2009 Trani (clay) Koellerer 46 75 63
MONACO-RIBA MADRID 0-0
LUCZAK-CUEVAS 1-0 (1-0)
Η επέλαση των Ισπανών στο Βουκουρέστι συνεχίζεται. Λογικά τουλάχιστον ένας σήμερα θα το εγκαταλείψει όμως και αυτός θα είναι ο Riba Madrid. Τα άλλα τρία παιχνίδια είναι πολύ αμφίρροπα και δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι. Αν είχα ίσως λίγο περισσότερη εμπιστοσύνη στον Luczak να τον πόνταρα αλλά δεν θα το κάνω.

Συνεπώς καταλήγω σε δύο επιλογές για σήμερα:
Mayr, Petzschner
Καλή επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου