Meteo

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Επιστροφή στην βάση μας

Καλημέρα. Μετά από αρκετό καιρό βρήκα τον χρόνο να ασχοληθώ με το μπλογκ καθώς επαγγελματικοί λόγοι και φυσικά οι καλοκαιρινές διακοπές ( φέτος επέλεξα την Στούπα Μεσσηνίας)με απέτρεπαν να επενδύσω χρόνο για την ενημέρωση του. Εξακολουθώ να δίνω επιλογές κατά καιρούς στην ιστοσελίδα www.infobeto.com/tipsterpicks μαζί με άλλους φίλους του στοιχήματος.

Η κάβα του μπλογκ αυτή την στιγμή από τα δύο σκέλη στοιχηματισμού (Back over1,5 και επιλογές τέννις) βρίσκεται στα 885,90 ευρώ ενώ είχαμε ξεκινήσει από τα 1000 ευρώ.

Η περίοδος που διανύουμε έχει σημαντικά γεγονότα σε εξέλιξη. Υπάρχει το US Open στο τέννις όπου βρισκόμαστε στα προημιτελικά των γυναικών και των ανδρών, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των ανδρών στο μπάσκετ όπου και εκεί βρισκόμαστε στα προημιτελικά
ενώ από χθες ξεκίνησε ο πρώτος γύρος στο τουρνουά
Shanghai Masters για το snοoker.


Ξεκινώντας από το τελευταίο θα ήθελα να πω οτι συμβουλεύομαι για τις επιλογές μου το site snookerbacker.com στο οποίο κανείς μπορεί να διαβάσει έξοχες αναλύσεις για όλα τα παιχνίδια της ημέρας καθώς και άλλα άρθρα σχετικά με το σπορ. Για την σημερινή αγωνιστική ημέρα του Shanghai Masters ήδη έχουν γραφτεί οι αναλύσεις και για το πρωινό πρόγραμμα που ξεκινάει το πρωί και έχω επιλέξει την νίκη του Ali Carter ο οποίος παίζει αντίπαλος με τον Dave Harold σε απόδοση 1,43 σε ένα παιχνίδι που ξεκινάει στις 09.30 με υποχρέωση 40 ευρώ για 16,19 ευρώ πιθανό κέρδος .

Στο US Open σήμερα πρόκειται να γίνουν δύο παιχνίδια στις γυναίκες και άλλα δύο στους άνδρες για την προημιτελική φάση.


Ξεκινώντας από τις γυναίκες οι Wozniacki και Zvonareva μάλλον από οτι φαίνεται δεν πρόκειται να συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι σε Cibulkova και Kanepi . Καμμία από τις δύο δεν έχει χάσει ακόμα σετ , παίζουν εξαιρετικά και είναι καλύτερες ποιοτικά. Παρόλα αυτά επειδή το παιχνίδι της Zvonareva γίνεται μεσημέρι ΗΠΑ ενδεχομένως να δυσκολευτεί να προσαρμοστεί λίγο η Ρωσίδα καθώς έως και την φάση των 16 έπαιζε αργότερα. Υπάρχει προιστορία μόνο στο παιχνίδι Wozniacki-Cibulkova όπου η Δανέζα προηγείται με 4-1 έχοντας νικήσει δύο φορές φέτος σε Dubai και New Haven.

Στους
άνδρες τα παιχνίδια δείχνουν λίγο πιο αμφίρροπα και μάλλον πιο ενδιαφέροντα για στοιχηματισμό. Στο πρώτο παιχνίδι που θα γίνει χρονικά ο Γάλλος Monfils θα αντιμετωπίσει τον Σέρβο Djokovic. H προιστορία είναι στο 4-1 υπέρ του Σέρβου ο οποίος έχει νικήσει στα 4 τελευταία παιχνίδια που έχουν βρεθεί αντιμέτωποι το ένα μάλιστα ήταν το 2005 πάλι στο US Open σε ένα πεντάσετο παιχνίδι. Κανείς από τους δύο δεν δυσκολεύτηκε στον προηγούμενο γύρο κάτι που λίγοι ήταν αυτοί που περίμεναν. Ο Σέρβος έχει πολύ καιρό να με εντυπωσιάσει με το παιχνίδι του . Ο Γάλλος την μοναδική φορά που δεν κέρδισε σετ από τον Σέρβο ήταν το 2006 για το French Open . Πιστεύω λοιπόν οτι σήμερα τουλάχιστον ένα σετ θα το κερδίσει και γι αυτό γλυκοκοιτάζω την απόδοση (μεταξύ 2,64 και 2,74 ) του lay Djokovic 3-0 στην Betfair.
Στο τελευταίο παιχνίδι του προγράμματος ο Roger Federer θα προσπαθήσει να εκδικηθεί για τις δύο ήττες του φέτος από τον Soderling. Οι εμφανίσεις που κάνει φέτος στο Αμερικανικό Open δείχνουν οτι μάλλον θα τα καταφέρει αλλά δεν πιστεύω οτι θα γίνει χωρίς να κουραστεί. Ο Σουηδός δεν έχει πια το κόμπλεξ του 12-0 στην προιστορία που είχε όταν ξεκίνησε το 2010 και ξέρει οτι είναι πιο κοντά πια στον Ελβετό. Και εδώ μου αρέσει το lay Federer 3-0 στην Betfair.

Στο basketball δύο αγώνες γίνονται σήμερα. Οι Ισπανοί όπως και πέρσι στο Ευρωπαικό μετά από μία κακή προκριματική φάση δείχνουν να αρχίζουν να συνέρχονται και δεν βλέπω να χάνουν σήμερα με αντίπαλους τους Σέρβους που δείχνουν να δυσκολεύονται στους περισσότερους αγώνες. Μικρή η απόδοση (1,38 στην Betfair)για την νίκη τους αλλά πιστεύω οτι θα περάσει. Ίσως όμως να μην καλύψουν το χάντικαπ των 6,5 πόντων.
Στον δεύτερο αγώνα το βράδυ οι Τούρκοι παίζουν καταπληκτικά και κερδίζουν πολύ άνετα κάθε αντίπαλο έως τώρα. Οι Σλοβένοι έχουν καλή ομάδα και αν είχαν τον Lorbek πιστεύω οτι θα ήταν άλλο ένα επίπεδο πιο πάνω. Χωρίς αυτόν όμως δεν νομίζω οτι θα αντέξουν

Για αρχή λοιπόν παίζω
Back Ali Carter στην Betfair σε απόδοση 1,43 με υποχρέωση 40 ευρώ για 16,19 ευρώ πιθανό κέρδος
Ali Carter 5-3 Dave Harold

Ενημέρωση:

Lay Novak Djokovic 3-0 στην Betfair σε απόδοση 2,66 με υποχρέωση 39,99 ευρώ για 22,93 ευρώ πιθανό κέρδος. Σε περίπτωση εγκατάλειψης κάποιου παίκτη το στοίχημα ακυρώνεται.

Gael Monfils 0-3 Novak Djokovic

Νέα κάβα 862,10 ευρώ

Δείτε επιλογές από διάφορα sports στο www.infobeto.com/tipsterspicks



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιστροφή Θέμη!
Καλές επιτυχίες!
Μ' άναψες φωτιές με το μπάσκετ τώρα, που δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου....
Zorian

FRAN ZENN είπε...

Ευχαριστώ Χρήστο.

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου