Meteo

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

ΝΒΑ και σήμερα 30/12



Εννια παιχνίδια σήμερα και δυστυχώς γίνονται σε άσχημες ώρες για εμάς αφού για trading ούτε λόγος. Ιδίως στα χθεσινά παιχνίδια οι διακυμάνσεις ήταν τέτοιες που έβγαινες ανετα με κέρδος , εκτός από το παιχνίδι της Utah που ήταν μονόλογος.
Σήμερα έχουμε:
Charlotte-New York
Έξι σερί ήττες έχουν οι Knicks που σκοράρουν κατά βούληση (104.7 μ.ο) αλλα ξεχνάνε την άμυνα με προπονητή τον D'Antoni. Αντίθετα ο Larry Brown δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνα, αλλα η Charlotte έχει τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος με 91.4 πόντους μ.ο. Αμφίβολος είναι μόνο ο Raja Bell για τη Charlotte (9.4 pts, 3.0 reb). Ανοικτό παιχνίδι , δε θα διακινδυνεύσω πρόβλεψη, αν και πιστευω οτι το 1.54 που δίνεται στη Charlotte θα ανέβει στη διάρκεια του παιχνιδιού ενώ και το οβερ είναι οριακό.
Indiana-Atlanta
Άλλο ένα οριακό παιχνίδι, όπως δείχνουν και οι αποδόσεις. Η Indiana παίζει γρήγορο μπάσκετ στην έδρα της και με φορμαρισμένο τον Granger (24.9π) πάει σε ψηλά σκορ, έχει όμως αμφίβολο τον βασικό πόιντ γκαρντ T. Ford (14.5 p, 4.4 reb, 5.3 as) που θα ειναι μεγάλη απώλεια αν δεν παίξει. Η Atlanta φιλοδώρησε με 109 πόντους το Ντένβερ χθες με 25 πόντους του Johnson. Εδω θα κυνηγήσω μόνο το όβερ των 206.5 πόντων το οποίο πάντως είναι υψηλό.
Miami-Cleveland
Οι δυο τους παίξανε και πριν τρεις μέρες στο Cleveland με τους Cavs να κερδίζουν με 93-86 στο τέλος όμως και ενω έχαναν στη μεγαλύτερη διαρκεια του παιχνιδιού. Το Cleveland είναι σαφώς καλύτερη ομάδα (με ρεκόρ 26-4) ενώ το Miami στηρίζεται σχεδον εξ ολοκλήρου στον Wade. Αμφίβολος ο βασικός point guard για το Miami Mario Chalmers (9.9 pts, 2.8 reb, 4.5 ast) ενώ εκτός ο παγκίτης Szczerbiak (6.6π) για το Cleveland. Εδω σκέφτομαι να πάρω το χαντικαπ υπέρ του Miami (4.5 πόντοι) αλλά με τον Chalmers παρών, οπότε το περιμένω για αργότερα, ενώ θα επιλέξω το οβερ 182.5 που μου φαινεται λίγο.
Memphis-Phoenix
Το Memphis μετά τη διπλή παράταση που έχασε από το San Antonio έχασε και χθες στην παράταση από τη Minnesota. Σήμερα πιθανώς να βρει ο Phoenix χωρίς τον αναντικατάστατο point guard Steve Nash (15.4pts, 8.5 ast) που εγκατέλειψε χθες στο πρώτο 12λεπτο με την Oklahoma. Εδω θα πάρω το handicap για το Memphis (6.5) αλλά και το under 208.5
New Orleans -Washington
Οι πρωτευουσιάνοι έκαναν μεγάλη νίκη μέσα στο Houston χθες ,χωρις μάλιστα τον πρώτο σκόρερ τους C. Butler (21π, 6.5ρ, 4.5ασ) αλλά σήμερα και με αμφίβολο πάλι τον Butler δε νομίζω ότι έχουν ελπίδα κόντρα στους Hornets και μάλιστα αν το handicap είναι κατω από 8 πόντους για την Washington θα παρω υπέρ New Orleans
Dallas-Minnesota
Νίκη επιτέλους για τη Minnesota χθες μετά από παράταση όμως και σήμερα περιμένει το Dallas με τον Nowitzki αγριεμενο μετά την τιμωρία του. Το 1.12 υπέρ του Dallas δεν αξίζει, το χαντικαπ ειναι σχετικά μεγάλο (12.5), οπότε θα αρκεστώ στο αντερ 197.5 αφού η Minnesota δε βάζει τη μπάλα στο καλάθι εύκολα.
San Antonio-Milwaukee
Εδώ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί που θέλει την έκτη σερί νίκη του και πιστεύω ότι θα την παρει. Η απόδοση για την νίκη είναι 1.25 , ασύμφορη δηλαδή, το χαντικαπ στα 8.5 είναι πονηρό και το οβερ στα 187.5 ειναι αρκετά οριακό οπότε το αφήνω το παιχνίδι αυτό στην άκρη.
Portland-Boston
H Βοστώνη πάει στο Portland με ρεκόρ 28-4 αλλά πιστεύω θα δυσκολευτεί με το Portland και το σκορ θα πάει λογικά χαμηλα κάτω από τους 200 πόντους. Αυτή τη στιγμή δε προσφέρεται ούτε χαντικαπ ούτε όβερ/αντερ οπότε περιμένουμε τις αποδόσεις λιγο αργότερα.
Sacramento-Clippers.
Εδώ βλέπω το πιο σίγουρο σημείο της ημέρας. Οι Clippers πάνε στο Sacramento χωρίς τον πρώτο σκόρερ Zach Randolph (23.1p, 9.9 reb), τον βασικό σέντερ Kaman (13.9p, 9.4 reb) και τους παγκίτες point guard R.Davis (4.3p, 1.7reb) και M. Taylor (3.4p, 1.3reb). Μεσα σε όλα αυτά πέθανε και ο πατέρας του Marcus Camby (11.4p, 12.3 reb) ο οποίος είναι σε ασχημη ψυχολογική κατάσταση. Το Sacramento έχει εκτός εδώ και πολύ καιρό τον πρώτο σκόρερ Martin (20.8p) ενω αμφίβολος ειναι ο γκαρντ F. Garcia (11.4p). Μετα από όλα αυτα πιστεύω ότι πολύ δύσκολα δε θα βγει το 1.8 που δίνεται στο Sacramento, ακόμα και το πενιχρό χαντικαπ (1.5).
Συνοπτικά λοιπόν έχουμε:
1) Indiana-Atlanta over 206.5 (small bet)
2) Memphis +6.5 (medium bet)
3) Memphis-Phoenix under 208.5 (medium bet)
4) Dallas -Minnesota under 197.5 (medium bet)
5) Sacramento- Clippers (Sacramento win) - (big bet)
και αναμένω τα νεώτερα για Miami- New Orleans και Portland

2 σχόλια:

JOKER είπε...

το 14.5 χαντικαπ για το Washington ειναι απαγορευτικο, επισης το αντερ στη Βοστωνη ειναι στους 185.5 πολύ πολυ χαμηλα απο οτι ηθελα

JOKER είπε...

τελικά αυτος που ακολουθεί τις αναλύσεις ειναι περισσοτερο κερδισμένος από αυτόν που ακολουθεί τις προτάσεις κατα τη γνωμη μου και ιδου οι αποδείξεις:

1)Charlotte-New York
εγραψα οτι το 1.54 της Charlotte θα ανεβει και τελικά χαθηκε κιολας
2)Indiana-Atlanta
εδω βγηκε το οβερ που προτεινα
3)Miami-Cleveland
ελεγα να παρω το χαντικαπ για το Μαιαμι το οποιο κερδισε κιολας ενω βγηκε το οβερ
4)Memphis-Phoenix
το χαντικαπ χαθηκε στο τελος αφου το Μεμφις έβαλε μονο 7 ποντους στο τελευταιο 9λεπτο και ενω ηταν μπροστα με 8 ποντους εχασε με 12. Το αντερ βγηκε πολυ ανετα.
5)New Orleans-Washington
οπως ελεγα πανω από 8 ποντους νικη αλλα το χαντικαπ ήταν 12.5 και το αφησαμε
6)Dallas-Minnesota
η Minnesota εβλεπε το καλαθι σαν βαρελι στο πρωτο ημίχρονο εβαλε 62 ποντους και το αντερ χαθηκε μαζι και μια διαφορα 29 πόντων !!! που είχε η Μινεσοτα στα μεσα του τριτου δωδεκαλέπτου
7)San Antonio-Milwaukee
καλα που το αφησαμε στην ακρη ....
8)Portland-Boston
αφου λες οτι θα δυσκολευτει η Βοστωνη γιατι δεν την κοντραρεις? δυστυχως το προχωρημενο της ωρας φταίει, η Βοστωνη έχασε αν και το Portland κατεβηκε χωρίς τον πρώτο σκόρερ Brandon Roy και ηταν και κατω από 200 ποντοι.
9)Sacramento-Clippers
το "σιγουρο" παραλιγο να μας στειλει αδιαβαστους αφου το Σακραμεντο προγηθηκε 27-12 στο πρωτο δωδεκαλεπτο, μετα έκατσε και έδωσε την ευκαιρια στους αποδεκατισμένους Clippers να ανακαμψουν
για την ιστορια οι δυο χειροτερες ομαδες δε μπορουσαν να βαλουν καλαθι το τελευταιο πενταλεπτο

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου