Meteo

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Ποδοσφαιρικές προσεγγίσεις


Η μέρα δεν προσφέρεται για ιδιαίτερες ποδοσφαιρικές αναλύσεις με μόλις τρια παιχνίδια να διεξάγονται. Τα δύο από αυτά είναι από τις μικρές κατηγορίες της Σκωτίας και ένα της Premiership .
Πιο αναλυτικά:
Hull -Aston Villa
Οι Βρετανοί ως γνωστόν δεν καταλαβαίνουν από εορτές και αργίες και το γιορτάζουν στο γήπεδο. Η Hull City από έκπληξη των πρώτων αγωνιστικών έχει μια κατακόρυφη πτώση με μια νίκη σε δέκα συναπτά παιχνίδια, ίσως γιατί την πήρανε χαμπάρι και την υπολογίζουν πλέον. Οι "χωριάτες" με τον Martin O' Neil στον παγκο, κάνουν πολύ καλή πορεία φέτος και ισοβαθμούν στην τέταρτη θέση με την Αρσεναλ, ενω αν κερδίσουν πιάνουν στην τρίτη την Manchester Utd που βεβαια εχει παιχνίδι λιγότερο. Η Βίλλα είναι χωρίς ήττα στην Premiership για οκτώ σερι αγώνες και σίγουρα μπορεί να τους κάνει εννια. Αρκετα παίζει και το οβερ 2.5 γκολ στο παιχνιδι με την Hull να εχει 7/9 οβερ στα τελευταια της παιχνίδια και τη Βίλλα 5/6 αντίστοιχα σε αρκετά συμπαθη απόδοση (1.9)
Greenock Morton -Patrick Thistle
Παιχνίδι για την Α' κατηγορία της Σκωτίας με τους γηπεδούχους να θέλουν βαθμούς καθώς βρίσκονται στην προτελευταία θέση, σε ενα πρωτάθλημα βεβαια που ο δεύτερος από τον προτελευταίο απέχουν έξι βαθμους. Υπέρ της Morton είναι η παράδοση (4 νίκες - 1 ισοπαλία) τα τελευταία 10 χρόνια και η έδρα, 4 ν -3 ισ - 1 ητ εντός έδρας για την Morton, ενώ αντίθετα 1ν -2ισ -5ητ για την Thistle που σκοράρει μόλις με 0,38 γκολ μ.ο στα εκτός έδρας παιχνίδια.
Brechin City -Ayr United
Και εδώ πιθανότατα θα μιλήσει η έδρα, η Μπρέχιν επιστρέφει μετα από τρια σερί εκτός έδρας παιχνίδια (2 ηττες - 1 ισοπαλία), εκεί που φέτος έχει 6 νίκες και μια ισοπαλία μονο και βάζει 2.3 γκολ μ.ο. Εκτός αυτού βρίσκεται 2 βαθμούς πίσω από την Ayr και με νίκη την προσπερνάει στη βαθμολογία και μένει μονη δεύτερη. Μεγάλες πιθανότητες έχει και το οβερ 2.5 γκολ καθώς η Ayr εκτός έδρας εχει 4 νίκες - 1 ισοπαλία - 3 ήττες και σκοράρει περίπου 2 γκολ σε καθε παιχνιδι αλλα η απόδοση κρίνεται ασύμφορη.
Συνοπτικά τα πονταρίσματά μου θα είναι:
Morton 1X ή Lay Patrick Thistle
Brechin 1X ή Lay Ayr United
Hull City -Aston Villa over 2.5 goals
όλα με μέτριο ποντάρισμα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου