Meteo

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

Το μενού της ημέρας

Ελάχιστα γεγονότα υπάρχουν τη σημερινή ημέρα για στοιχηματισμό και τα περισσότερα βέβαια αφορούν τα χειμερινά σπορ που αυτή την περίοδο έχουν την τιμητική τους. Πιο συγκεκριμένα για το χόκει υπάρχουν παιχνίδια για τη Φιλανδική, τη Ρώσικη, τη Σουηδική Λίγκα για το πρωτάθλημα των ΗΠΑ NHL και δυο παιχνίδια για το Spengler Cup
Σήμερα θα ασχοληθούμε όμως κυρίως με τις ιπποδρομίες που ξεκινάνε στις 14:10 στη Μεγάλη Βρετανία, και τη σκυτάλη μετά θα πάρουν τα darts στις 15:10, με το παιχνίδι του Adrian Lewis που είναι το λογικό φαβορί και σε καλή συγκριτικά απόδοση (1.60), και στη συνέχεια άλλα τρια παιχνίδια από το τουρνουά των PDC World Champs.
Θα κάνουμε σίγουρα ενα πέρασμα από τα τέσσερα παιχνίδια για το βόλει που έχει σήμερα (3 για το Top Volley International στις γυναίκες και ένα για την Ιταλική Α1 με ξεκάθαρο φαβορί την Macerata) αν προκύψει κάτι ενδιαφέρον βέβαια.
Η ποδοσφαιρική κίνηση της ημέρας περιορίζεται σε τέσσερα παιχνίδια Αλκή -Ομόνοια, Blackpool -Wolves, Mansfield- Burton και κλείνει με το παιχνίδι της Premiership Manchester Utd- Middlesbrough τα οποία θα μας απασχολήσουν λίγο αργότερα.
Τέλος το βράδυ η ημέρα θα ολοκληρωθεί με αγωνιστική κίνηση σε NBA με 8 αγώνες και στο κολλεγιακό μπάσκετ των ΗΠΑ NCAA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου